Farkında mısınız ölüyoruz!

Darıca 30.03.2020 - 13:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Farkında mısınız ölüyoruz!

Darıcalılar, hafta sokaklara başlayarak, yetkililerin “evde kal” çağrılarını bir kez daha göz ardı etti. Darıca sokakları, caddeleri ve banka önleri haftaya kalabalık şekilde merhaba derken her gün can kaybının yaşandığı koronavirüs salgınını bir kez daha yok saymış olduk. BU NE DUYARSIZLIK? Onca uyarıya, onca telkine ve açıklamaya rağmen koronavirüs salgınını yeterince ciddiye almıyoruz. Darıcalılar, hafta sokaklara başlayarak, yetkililerin “evde kal” çağrılarını bir kez daha göz ardı etti. Darıca sokakları, caddeleri ve banka önleri haftaya kalabalık şekilde merhaba derken her gün can kaybının yaşandığı koronavirüs salgınını ne yazık ki bir kez daha umursamadık. Yüzlerce insanın öldüğü ülkemizde, Darıca sokakları halen kalabalıklarla dolmaya devam ediyor. HİÇ LAF DİNLEMİYORUZ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ulusa sesleniş konuşmasında “daha ciddi tedbirler istemiyorsak denilenleri yapalım” sözüne rağmen havanın da açmasıyla sokaklara çıkan Darıcalı vatandaşlar görenlere  “sokağa çıkma yasağı olmadan laf dinleyecek bir ülke değiliz” dedirtirken sokaklardaki kalabalık koronavirüs konusunda halen duyarlılık anlamında eksiklerimiz olduğunun bir işaretiydi. İsteğimiz tüm vatandaşlarımızın yetkileri bir an önce dinlemeleri ve evde kalmaları.

Darıcalılar, hafta sokaklara başlayarak, yetkililerin “evde kal” çağrılarını bir kez daha göz ardı etti. Darıca sokakları, caddeleri ve banka önleri haftaya kalabalık şekilde merhaba derken her gün can kaybının yaşandığı koronavirüs salgınını bir kez daha yok saymış olduk.

BU NE DUYARSIZLIK?

Onca uyarıya, onca telkine ve açıklamaya rağmen koronavirüs salgınını yeterince ciddiye almıyoruz. Darıcalılar, hafta sokaklara başlayarak, yetkililerin “evde kal” çağrılarını bir kez daha göz ardı etti. Darıca sokakları, caddeleri ve banka önleri haftaya kalabalık şekilde merhaba derken her gün can kaybının yaşandığı koronavirüs salgınını ne yazık ki bir kez daha umursamadık. Yüzlerce insanın öldüğü ülkemizde, Darıca sokakları halen kalabalıklarla dolmaya devam ediyor.

HİÇ LAF DİNLEMİYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ulusa sesleniş konuşmasında “daha ciddi tedbirler istemiyorsak denilenleri yapalım” sözüne rağmen havanın da açmasıyla sokaklara çıkan Darıcalı vatandaşlar görenlere  “sokağa çıkma yasağı olmadan laf dinleyecek bir ülke değiliz” dedirtirken sokaklardaki kalabalık koronavirüs konusunda halen duyarlılık anlamında eksiklerimiz olduğunun bir işaretiydi. İsteğimiz tüm vatandaşlarımızın yetkileri bir an önce dinlemeleri ve evde kalmaları.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.