Futbolun arşivlenen fotoğrafları gün yüzüne çıkacak!

Spor 30.12.2019 - 18:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Futbolun arşivlenen fotoğrafları gün yüzüne çıkacak!

DHA Bölge Temsilcisi ve Marmara Hayat Dergisi İmtiyaz Sahibi usta gazeteci Mesut Işık ve ekip arkadaşı Büşra Kaya spor müsabakalarında çekerek arşivledikleri fotoğrafları sergi şeklinde halka açacak. Usta gazeteci Mesut Işık ve Büşra Kaya spor müsabakalarının öncesi sonrası ve karşılaşma esnasında çekerek arşivlediği fotoğrafları sergi şeklinde halka açacak. Siyaset ve spor camiasının yanı sıra Türkiye’de tanınan birçok ismin fotoğraflarını sergiyle halka sunacak olan Işık ve Kaya fotoğrafları sergilemenin heyecanını öncesinde meslektaşları ile birlikte Muallimköy’deki Keyifli Vadi Restoran'da paylaştı. Meslektaşları ile birlikte kahvaltı yapan ve sergisi ile ilgili ön tanıtım yapan Işık ve Kaya, tüm meslektaşlarını bu sergide görmek istediğini ifade etti. FUTBOLUN ALTIN KARELERİ Halka açacağı serginin ismini "Futbolun Altın Kareleri" olarak isimlendiren Işık ve Kaya, 4-10 Ocak tarihleri arasında Gebze Ticaret Odasında protokol, sporseverler ve davetlilerle buluşturacak. Daha sonra sergi 6 gün boyunca halka açık şekilde beğenilere sunulacak. Gebze Ticaret Odası'ndaki sunumun ardından serginin devamı Anadolu Sağlık Merkezi ve Gebze Center AVM'de devam edecek. Düzenlenecek olan sergiye Türkiye Süper Ligi'nde mücadele eden kulüplerin futbolcuları, teknik adamları ve kulüp başkanlarının da davet edildiği öğrenildi.

DHA Bölge Temsilcisi ve Marmara Hayat Dergisi İmtiyaz Sahibi usta gazeteci Mesut Işık ve ekip arkadaşı Büşra Kaya spor müsabakalarında çekerek arşivledikleri fotoğrafları sergi şeklinde halka açacak.

Usta gazeteci Mesut Işık ve Büşra Kaya spor müsabakalarının öncesi sonrası ve karşılaşma esnasında çekerek arşivlediği fotoğrafları sergi şeklinde halka açacak. Siyaset ve spor camiasının yanı sıra Türkiye’de tanınan birçok ismin fotoğraflarını sergiyle halka sunacak olan Işık ve Kaya fotoğrafları sergilemenin heyecanını öncesinde meslektaşları ile birlikte Muallimköy’deki Keyifli Vadi Restoran'da paylaştı. Meslektaşları ile birlikte kahvaltı yapan ve sergisi ile ilgili ön tanıtım yapan Işık ve Kaya, tüm meslektaşlarını bu sergide görmek istediğini ifade etti.

FUTBOLUN ALTIN KARELERİ

Halka açacağı serginin ismini "Futbolun Altın Kareleri" olarak isimlendiren Işık ve Kaya, 4-10 Ocak tarihleri arasında Gebze Ticaret Odasında protokol, sporseverler ve davetlilerle buluşturacak. Daha sonra sergi 6 gün boyunca halka açık şekilde beğenilere sunulacak. Gebze Ticaret Odası'ndaki sunumun ardından serginin devamı Anadolu Sağlık Merkezi ve Gebze Center AVM'de devam edecek. Düzenlenecek olan sergiye Türkiye Süper Ligi'nde mücadele eden kulüplerin futbolcuları, teknik adamları ve kulüp başkanlarının da davet edildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi