GEBZE CENTER YİNE AYNI

Gebze 23.07.2015 - 17:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE CENTER YİNE AYNI

Gebze Center kurulduğundan bari çevre düzenlemesi açısından var olan sorunlarıyla yaşamaya devam ediyor.

Gebze’de ilk alışveriş merkezi olma özelliğine sahip olan Gebze Center, sağladığı kolaylıklar dışında ortaya çıkardığı çözümsüz sorunlarla da konuşuluyor. Gebze Center’ın ulaşımın çok zor olması ve bayramlar dahil diğer özel günlerde de toprak yol üzerinde insanların oluşturduğu yürüme kuyrukları ile konuşulur oldu. Toplu taşıma kullanan insanların çektiği sıkıntıların yanı sıra kişisel araçlarıyla gidenlerinde sıkıntılar çektiği görülüyor. Özellikle daha önce de gazetemizde yayınladığımız ticari taksicilik yapanların yaşadığı sıkıntılar bunun bir göstergesi. Kaldırımın kısa aralıklarla var olması vatandaşların yollarda yürümesine neden oluyor. Her an trafik kazası yaşamasına neden olan bu yol sürücülere ve yayalara zor anlar yaşatıyor. Kurulduğu günden bu yana ön cephesinde bulunan oto tamir sanayisinin ne olacağı merak konusu olmasına rağmen herhangi bir önlem alınmadı. Sadece mağazanın arka girişinde değişikliğe giden Center, Gebze’de ilk olmanın verdiği özellikten faydalansa da ilerleyen zamanlarda kurulması muhtemel alışveriş mağazalarına karşı nasıl rekabet edeceği merak konusu.  
Gebze Center kurulduğundan bari çevre düzenlemesi açısından var olan sorunlarıyla yaşamaya devam ediyor.

Gebze’de ilk alışveriş merkezi olma özelliğine sahip olan Gebze Center, sağladığı kolaylıklar dışında ortaya çıkardığı çözümsüz sorunlarla da konuşuluyor. Gebze Center’ın ulaşımın çok zor olması ve bayramlar dahil diğer özel günlerde de toprak yol üzerinde insanların oluşturduğu yürüme kuyrukları ile konuşulur oldu. Toplu taşıma kullanan insanların çektiği sıkıntıların yanı sıra kişisel araçlarıyla gidenlerinde sıkıntılar çektiği görülüyor. Özellikle daha önce de gazetemizde yayınladığımız ticari taksicilik yapanların yaşadığı sıkıntılar bunun bir göstergesi. Kaldırımın kısa aralıklarla var olması vatandaşların yollarda yürümesine neden oluyor. Her an trafik kazası yaşamasına neden olan bu yol sürücülere ve yayalara zor anlar yaşatıyor.

Kurulduğu günden bu yana ön cephesinde bulunan oto tamir sanayisinin ne olacağı merak konusu olmasına rağmen herhangi bir önlem alınmadı. Sadece mağazanın arka girişinde değişikliğe giden Center, Gebze’de ilk olmanın verdiği özellikten faydalansa da ilerleyen zamanlarda kurulması muhtemel alışveriş mağazalarına karşı nasıl rekabet edeceği merak konusu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi