Gebze'de 12 yaşındaki kıza tecavüz ettiler

Gebze 15.07.2015 - 19:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de 12 yaşındaki kıza tecavüz ettiler

Gebze'de alkol alıp bir genç kıza tecavüz ettiği ileri sürülen dört kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre; Olay geçtiğimiz günlerde Gebze Sultan Orhan Mahallesi 1017 sokakta meydana geldi. İstanbul’dan Gebze’ye gelen Ş.Ç (12) ve D.K (15) isimli iki kız arkadaş Kent Meydanı'nda O.A,(22) E.İ,(23) B.E,(17) M,S (16) isimli şahıslarla tanışıp arkadaş oldu. Daha sonra gece saatlerinde Sultan Orhan Mahallesi'ne gelen gurup eski bir minibüs içerisinde alkol almaya başladı. Öte yandan gecenin ilerleyen saatlerinde alınan alkolün dozu kaçınca henüz 12 yaşında olan Ş.Ç isimli genç kız iddialara göre; M.S ve B.K’nın tecavüzüne uğradı. MAHALLE SAKİNLERİ POLİSİ ARADI! Yaşanan bu iğrenç olay sonrası araç içerisindeki seslerden şüphelenen mahalle sakinleri durumu emniyet güçlerine bildirdi. Kısa sürede olay yerinen gelen polis ekipleri tecavüz edildiğini söyleyen Ş.Ç’yi alkollü kişilerin elinden kurtardı. Şahıslara yönelik yapılan üst aramasında ise E.İ’nin üzerinden rambo bıçağı diye tabir edilen kesici alet çıktı. Ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülen kişilerden O.A,(22) E.İ,(23) B.E,(17) M,S(16) sorgu sonrası çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kaynak : Kulishaber
Gebze'de alkol alıp bir genç kıza tecavüz ettiği ileri sürülen dört kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre; Olay geçtiğimiz günlerde Gebze Sultan Orhan Mahallesi 1017 sokakta meydana geldi. İstanbul’dan Gebze’ye gelen Ş.Ç (12) ve D.K (15) isimli iki kız arkadaş Kent Meydanı'nda O.A,(22) E.İ,(23) B.E,(17) M,S (16) isimli şahıslarla tanışıp arkadaş oldu. Daha sonra gece saatlerinde Sultan Orhan Mahallesi'ne gelen gurup eski bir minibüs içerisinde alkol almaya başladı. Öte yandan gecenin ilerleyen saatlerinde alınan alkolün dozu kaçınca henüz 12 yaşında olan Ş.Ç isimli genç kız iddialara göre; M.S ve B.K’nın tecavüzüne uğradı.

MAHALLE SAKİNLERİ POLİSİ ARADI!

Yaşanan bu iğrenç olay sonrası araç içerisindeki seslerden şüphelenen mahalle sakinleri durumu emniyet güçlerine bildirdi. Kısa sürede olay yerinen gelen polis ekipleri tecavüz edildiğini söyleyen Ş.Ç’yi alkollü kişilerin elinden kurtardı. Şahıslara yönelik yapılan üst aramasında ise E.İ’nin üzerinden rambo bıçağı diye tabir edilen kesici alet çıktı. Ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülen kişilerden O.A,(22) E.İ,(23) B.E,(17) M,S(16) sorgu sonrası çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : Kulishaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi