AS UFUK OTO KİRALAMA

Gebze’de kapsamlı denetim

Gebze 02.10.2020 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de kapsamlı denetim

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelgenin ardından Gebze’de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında denetim gerçekleştirildi. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelgenin ardından Gebze’de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere, kurallara uyulması konusunda kapsamlı denetim gerçekleştirildi. Kontrol ve denetimler Gebze Kaymakamı Mustafa Güler,  Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, Gebze Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke,  Gebze Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu tarafından yürütüldü. Eskiçarşı’da başlayan denetimler Atatürk Caddesi, İsmet Paşa Caddesi daha sonra Adliye Caddesinde devam etti.  "SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN" ‘Sağlık için hepimiz için’ mottosu ile yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde yapılan denetimler vatandaşların yoğun olarak bulunduğu başta şehir içi toplu ulaşım araçları ile lokanta, kafe, restoranlar olmak üzere, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, kıraathane, berber, kuaför, ve güzellik merkezleri, internet kafe ve salonlar ile elektronik oyun yerleri, ticari taksiler, taksi durakları, park ve piknik alanları ile bilumum yaşam alanlarını kapsayacak şekilde yapıldı. Ekiplerin temizlik, maske ve fiziki mesafe kurallarına ve HES kodu zorunluluğuna uyulup uyulmadığına özellikle dikkat edildi. Halk sağlığı açısından ciddi anlamda risk oluşturan ve süreklilik oluşturan ya da kurallara ve önlemlere aykırı davranışlarda ısrar edenlere ise il ve ilçe umumi hıfzıssıhha kurullarınca belirlenen cezalar uygulandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelgenin ardından Gebze’de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında denetim gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelgenin ardından Gebze’de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere, kurallara uyulması konusunda kapsamlı denetim gerçekleştirildi. Kontrol ve denetimler Gebze Kaymakamı Mustafa Güler,  Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, Gebze Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke,  Gebze Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu tarafından yürütüldü. Eskiçarşı’da başlayan denetimler Atatürk Caddesi, İsmet Paşa Caddesi daha sonra Adliye Caddesinde devam etti. 

"SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN"

‘Sağlık için hepimiz için’ mottosu ile yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde yapılan denetimler vatandaşların yoğun olarak bulunduğu başta şehir içi toplu ulaşım araçları ile lokanta, kafe, restoranlar olmak üzere, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, kıraathane, berber, kuaför, ve güzellik merkezleri, internet kafe ve salonlar ile elektronik oyun yerleri, ticari taksiler, taksi durakları, park ve piknik alanları ile bilumum yaşam alanlarını kapsayacak şekilde yapıldı. Ekiplerin temizlik, maske ve fiziki mesafe kurallarına ve HES kodu zorunluluğuna uyulup uyulmadığına özellikle dikkat edildi. Halk sağlığı açısından ciddi anlamda risk oluşturan ve süreklilik oluşturan ya da kurallara ve önlemlere aykırı davranışlarda ısrar edenlere ise il ve ilçe umumi hıfzıssıhha kurullarınca belirlenen cezalar uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi