19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli Eski Rektörden eğitime destek!

Gündem 21.09.2020 - 17:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli Eski Rektörden eğitime destek!

Gebze Teknik Üniversitesi eski Rektörü ve Aselsan Genel Müdürü Haluk Görgün, eğitime 5 bin tablet desteği sundu. GTÜ’nün eski Rektörü ve şuan da Aselsan’da Genel Müdür olan Haluk Görgün, Selçuk Bayraktar’ın başlattığı uzaktan eğitim kampanyasına destek oldu. Haluk Görgün “Aselsan ailesi olarak eğitimde fırsat eşitliğine katkı sunmaktan gurur duyuyor, ülkemizin geleceği çocuklarımız için Selçuk Bayraktar kardeşimizin başlattığı uzaktan eğitim kampanyasına biz de 5 bin tablet bilgisayarla destek oluyoruz”  mesajı ile öğrencilere 5 bin tablet bilgisayar bağışladıklarını açıkladı. Salgın sürecinde yüz yüze eğitimin askıya alınmasından dolayı mecburen uzaktan eğitime katılacak olan çocukların fırsat eşitliği yakalayabilmeleri için başlatılan bu kampanyaya katılmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.

Gebze Teknik Üniversitesi eski Rektörü ve Aselsan Genel Müdürü Haluk Görgün, eğitime 5 bin tablet desteği sundu.

GTÜ’nün eski Rektörü ve şuan da Aselsan’da Genel Müdür olan Haluk Görgün, Selçuk Bayraktar’ın başlattığı uzaktan eğitim kampanyasına destek oldu. Haluk Görgün “Aselsan ailesi olarak eğitimde fırsat eşitliğine katkı sunmaktan gurur duyuyor, ülkemizin geleceği çocuklarımız için Selçuk Bayraktar kardeşimizin başlattığı uzaktan eğitim kampanyasına biz de 5 bin tablet bilgisayarla destek oluyoruz”  mesajı ile öğrencilere 5 bin tablet bilgisayar bağışladıklarını açıkladı. Salgın sürecinde yüz yüze eğitimin askıya alınmasından dolayı mecburen uzaktan eğitime katılacak olan çocukların fırsat eşitliği yakalayabilmeleri için başlatılan bu kampanyaya katılmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.