19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli öğrencilerde ‘Umutvar’

Gebze 01.12.2020 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebzeli öğrencilerde ‘Umutvar’

Gebze Ayşe Sıdıka Alışan İlkokulu sınıf öğretmeni Derya Kaya ve sınıfının e-Twinning faaliyetleri kapsamında yürütecek olduğu ‘Ümitvar’ adlı proje online ortamda gerçekleştirilen seminerlerle start aldı. Proje hakkında bilgilendirmede bulunan Gebze Ayşe Sıdıka Alışan İlkokulu sınıf öğretmeni Derya Kaya, “Engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek ve var olan sorunlara çözüm yolları göstererek bu konuda toplumda farkındalık oluşturabilmek adına başlatılan proje, on farklı okulun katılımıyla yıl boyunca çalışmalarına devam edecek. Proje sonunda ise engelli bir bireye tekerlekli sandalye hediye edilmesi planlanmaktadır. Ay ay gerçekleştirilecek etkinliklerle hayatta azmin ve yaşama isteğinin önüne hiçbir engelin geçemeyeceği, en büyük engelin kafamızdaki engeller olduğu vurgulanacak. ÇOCUKLARIN UMUDUNU YEŞERTİYOR Farkındalığı yüksek bireyler yetiştirmenin ön koşulunun çocuklukta verilen eğitimden geçtiği düşünülecek olursa; böyle anlamlı bir proje ile faaliyetler yürüten çocuklar da yarınlar için umudu yeşertecektir. Sahip olduklarımızın kıymetini bilmemiz noktasında öğretici olan yaşadığımız bu zor zamanlar, ‘ÜMİTVAR’ projesini daha bir anlamlı kılmaktadır. 2-A sınıfı öğrencileri proje afişlerini tasarlayarak pandemi döneminin eğitime, öğrenmeye, projeler üretmeye engel olmadığını da göstermiş oldular” dedi.  

Gebze Ayşe Sıdıka Alışan İlkokulu sınıf öğretmeni Derya Kaya ve sınıfının e-Twinning faaliyetleri kapsamında yürütecek olduğu ‘Ümitvar’ adlı proje online ortamda gerçekleştirilen seminerlerle start aldı.

Proje hakkında bilgilendirmede bulunan Gebze Ayşe Sıdıka Alışan İlkokulu sınıf öğretmeni Derya Kaya, “Engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek ve var olan sorunlara çözüm yolları göstererek bu konuda toplumda farkındalık oluşturabilmek adına başlatılan proje, on farklı okulun katılımıyla yıl boyunca çalışmalarına devam edecek. Proje sonunda ise engelli bir bireye tekerlekli sandalye hediye edilmesi planlanmaktadır. Ay ay gerçekleştirilecek etkinliklerle hayatta azmin ve yaşama isteğinin önüne hiçbir engelin geçemeyeceği, en büyük engelin kafamızdaki engeller olduğu vurgulanacak.

ÇOCUKLARIN UMUDUNU YEŞERTİYOR

Farkındalığı yüksek bireyler yetiştirmenin ön koşulunun çocuklukta verilen eğitimden geçtiği düşünülecek olursa; böyle anlamlı bir proje ile faaliyetler yürüten çocuklar da yarınlar için umudu yeşertecektir. Sahip olduklarımızın kıymetini bilmemiz noktasında öğretici olan yaşadığımız bu zor zamanlar, ‘ÜMİTVAR’ projesini daha bir anlamlı kılmaktadır. 2-A sınıfı öğrencileri proje afişlerini tasarlayarak pandemi döneminin eğitime, öğrenmeye, projeler üretmeye engel olmadığını da göstermiş oldular” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.