Gebzeli Siyasetçi Alarma Geçti

Gebze 29.07.2020 - 21:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli Siyasetçi Alarma Geçti

BAYRAM ÖNCESİ KORONA MESAİSİ

Gebze Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Kayhan Özler, bünyesinde bulunan Özler Ticaret mağazalarını korona virüse karşı yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde dezenfekte ettirdi. Covid-19 süreci boyunca kapalı kalan AVM ve cadde mağazalarının açılmasının ardından mağazalarda alınan önlemler üst düzeye çıkarılmıştı. Gebze’de ticaretle uğraşan ve mağazaları bulunan Gebze Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Kayhan Özler bünyesinde bulunan Özler Ticaret mağazalarını korona virüse karşı düzenli olarak dezenfekte ettiriyor. Müşterilerinin gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmeleri için dezenfekte işlemlerine ara vermeden devam edeceklerini belirten Özler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Özler Ticaret olarak ziyaretçilerimizin güvenli ve hijyenik ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için mağazalarımız düzenli olarak dezenfekte edilmektedir. ARA VERMEDEN DEVAM EDECEĞİZ Görevli arkadaşlarımız, ziyaretçilerimiz temas ettiği tüm ekipmanlara hijyen çalışması yapıyorlar. Ziyaretçilerimiz adına elimizden geldiği kadar sağlıklı ve hijyenik bir ortam oluşturmak adına tüm önlemlerimizi alıyoruz. Mağazalarımızda, uygulama alanını uzun süreli hijyenik hale getiren, enfeksiyon bulaşma riskini ortadan kaldıran dezenfektan ürünler kullanıldı. Müşterilerimizin gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmeleri için dezenfekte işlemlerine ara vermeden devam edeceğiz.”
BAYRAM ÖNCESİ KORONA MESAİSİ

Gebze Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Kayhan Özler, bünyesinde bulunan Özler Ticaret mağazalarını korona virüse karşı yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde dezenfekte ettirdi.

Covid-19 süreci boyunca kapalı kalan AVM ve cadde mağazalarının açılmasının ardından mağazalarda alınan önlemler üst düzeye çıkarılmıştı. Gebze’de ticaretle uğraşan ve mağazaları bulunan Gebze Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Kayhan Özler bünyesinde bulunan Özler Ticaret mağazalarını korona virüse karşı düzenli olarak dezenfekte ettiriyor. Müşterilerinin gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmeleri için dezenfekte işlemlerine ara vermeden devam edeceklerini belirten Özler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Özler Ticaret olarak ziyaretçilerimizin güvenli ve hijyenik ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için mağazalarımız düzenli olarak dezenfekte edilmektedir.

ARA VERMEDEN DEVAM EDECEĞİZ

Görevli arkadaşlarımız, ziyaretçilerimiz temas ettiği tüm ekipmanlara hijyen çalışması yapıyorlar. Ziyaretçilerimiz adına elimizden geldiği kadar sağlıklı ve hijyenik bir ortam oluşturmak adına tüm önlemlerimizi alıyoruz. Mağazalarımızda, uygulama alanını uzun süreli hijyenik hale getiren, enfeksiyon bulaşma riskini ortadan kaldıran dezenfektan ürünler kullanıldı. Müşterilerimizin gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmeleri için dezenfekte işlemlerine ara vermeden devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.