Gebze’nin Tek Sorunu KARAOSMANOĞLU

Gebze 05.10.2016 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze’nin Tek Sorunu KARAOSMANOĞLU

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz yaptığı açıklamada, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Gebze’ye ilgisizliğinden ötürü tepki göstererek ‘Gebze, nin Tek Sorunu, KARAOSMANOĞLU’dur’’, dedi.

Korkmaz, Gebze’mizin Gebze, Kocaeli’yi ayakta tutan bir ilçe olduğundan dolayı yıllık bütçeden de en fazla payı alması gerekirken maalesef ciddi bir yatırım yapılmadığını ve Gebze’nin sadece gelir ve oy deposu olarak görüldüğünü söyledi. Kaç dönemdir, Seçim beyannamelerinde reklamı kamuoyuna duyurulan ve Emekçiler için çile yumağına dönen GOSB ve KİRAZPINAR kavşak çalışmalarında hala bir ilerleme kaydedilmiyor. Ayrıca bu çile sadece çalışanlar için değil, İşveren ve Servisçiler içinde aynı derecede sorun oluşturmaktadır. İsraf edilen on binlerce kişinin zamanı, israf edilen binlerce servisçinin yakıtı. Kavşak çalışmaları bütün her yerde yapılıyor da özellikle Gebze’mizde neden yapılmıyor?  En kısa zaman da yapılması gerekenler yapılmalıdır. Kocaeli Büyük Şehir Belediyesinin Gebze’ye yaptığı haksızlığın yanında Gebze Belediye Başkanı da Gebze’mizin hakkını koruyacak bir eylem ve çalışmanın içinde olmadığını, bu yanlıştan derhal dönülmesi gerektiğini belirtti.  
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz yaptığı açıklamada, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Gebze’ye ilgisizliğinden ötürü tepki göstererek ‘Gebze, nin Tek Sorunu, KARAOSMANOĞLU’dur’’, dedi.

Korkmaz, Gebze’mizin Gebze, Kocaeli’yi ayakta tutan bir ilçe olduğundan dolayı yıllık bütçeden de en fazla payı alması gerekirken maalesef ciddi bir yatırım yapılmadığını ve Gebze’nin sadece gelir ve oy deposu olarak görüldüğünü söyledi.

Kaç dönemdir, Seçim beyannamelerinde reklamı kamuoyuna duyurulan ve Emekçiler için çile yumağına dönen GOSB ve KİRAZPINAR kavşak çalışmalarında hala bir ilerleme kaydedilmiyor. Ayrıca bu çile sadece çalışanlar için değil, İşveren ve Servisçiler içinde aynı derecede sorun oluşturmaktadır. İsraf edilen on binlerce kişinin zamanı, israf edilen binlerce servisçinin yakıtı.

Kavşak çalışmaları bütün her yerde yapılıyor da özellikle Gebze’mizde neden yapılmıyor?  En kısa zaman da yapılması gerekenler yapılmalıdır.

Kocaeli Büyük Şehir Belediyesinin Gebze’ye yaptığı haksızlığın yanında Gebze Belediye Başkanı da Gebze’mizin hakkını koruyacak bir eylem ve çalışmanın içinde olmadığını, bu yanlıştan derhal dönülmesi gerektiğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi