19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Gerginlik siyasetine karşıyız”

Siyaset 19.10.2020 - 17:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Gerginlik siyasetine karşıyız”

BAŞKAN ACAY’DAN CHP’Lİ AKTAŞ’A ELEŞTİRİ:

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ı sert sözlerle eleştirdi. AK Parti Darıca İlçe Kongresi’ne katılan İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’nın açıklamalarının ardından CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ın Çamlı’nın Yeliz lakabına atıfta bulunarak “Yarın Kezban olarak karşımıza çıkmayacağını bilmiyoruz” ifadesini AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay çok sert eleştirdi. Başkan Aktaş’ın açıklamalarının popülist bir yaklaşımla yapıldığını belirten Başkan Acay konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi; “Bizim 5. Olağan Kongre sürecinde İstanbul Milletvekilimiz Ahmet Hamdi Çamlı teşkilatımıza yönelik güzel sözler sarf etmişti. Biz gerginlik siyasetinden her zaman uzak olmaya gayret ettik. Ama ne yazık ki süreçten yararlanmak isteyen CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş birilerinin kayığına binerek böyle bir açıklama yapmıştır. Bu açıklama talihsiz bir açıklamadır.” “KENDİ SEÇMENİNİ MOTİVE ETMEK İÇİN SÖYLEDİ” “Sadece kendi seçmenine yönelik onları motive etmeye yönelik yapılmıştır. Çok şık açıklamalar değil. Bizler Darıca’ya vatandaşlarımıza hizmet etmek için uğraşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın hizmetlerini anlatmaya gayret ediyoruz. Diğer taraftan bu arkadaşların söylediklerinin, yapmak istediklerinin bizim için önemi yok. Bu açıdan bu ifadelerini kendi seçmenine yönelik popülist açıklamalar olduğunu düşünüyorum. Bizler dediğim gibi gerginlik siyasetine karşıyız. Ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiği bir dönemde bu tarz söylemlerin ülkemize yararı yok. Sadece tavsiyem şudur ülkenin birlik ve beraberliğine katkı sunsun arkadaşlarımız.” İfadelerini kullandı
BAŞKAN ACAY’DAN CHP’Lİ AKTAŞ’A ELEŞTİRİ:

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ı sert sözlerle eleştirdi.

AK Parti Darıca İlçe Kongresi’ne katılan İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’nın açıklamalarının ardından CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ın Çamlı’nın Yeliz lakabına atıfta bulunarak “Yarın Kezban olarak karşımıza çıkmayacağını bilmiyoruz” ifadesini AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay çok sert eleştirdi. Başkan Aktaş’ın açıklamalarının popülist bir yaklaşımla yapıldığını belirten Başkan Acay konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi; “Bizim 5. Olağan Kongre sürecinde İstanbul Milletvekilimiz Ahmet Hamdi Çamlı teşkilatımıza yönelik güzel sözler sarf etmişti. Biz gerginlik siyasetinden her zaman uzak olmaya gayret ettik. Ama ne yazık ki süreçten yararlanmak isteyen CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş birilerinin kayığına binerek böyle bir açıklama yapmıştır. Bu açıklama talihsiz bir açıklamadır.”

“KENDİ SEÇMENİNİ MOTİVE ETMEK İÇİN SÖYLEDİ”

“Sadece kendi seçmenine yönelik onları motive etmeye yönelik yapılmıştır. Çok şık açıklamalar değil. Bizler Darıca’ya vatandaşlarımıza hizmet etmek için uğraşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın hizmetlerini anlatmaya gayret ediyoruz. Diğer taraftan bu arkadaşların söylediklerinin, yapmak istediklerinin bizim için önemi yok. Bu açıdan bu ifadelerini kendi seçmenine yönelik popülist açıklamalar olduğunu düşünüyorum. Bizler dediğim gibi gerginlik siyasetine karşıyız. Ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiği bir dönemde bu tarz söylemlerin ülkemize yararı yok. Sadece tavsiyem şudur ülkenin birlik ve beraberliğine katkı sunsun arkadaşlarımız.” İfadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.