GTÜ ve GTO’dan ortak MÜJDE

Gebze 30.09.2015 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTÜ ve GTO’dan ortak MÜJDE

Gebze Ticaret Odası, Gebze Teknik Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilecek projenin de açıklandığı Eylül ayı olağan meclis toplantısı ve müşterek meslek komite Gebze Teknik Üniversitesi Konferans Salonu’ nda yapıldı. Toplantıda konuşan Rektör Haluk Görgün, Gebze’ye Sanayi Müzesi kazandırılacağının müjdesini verdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 17 Eylül’de Ankara Sıhhıye Meydanı’nda düzenlenen “Teröre Hayır Kardeşliğe Evet” mitingine katılan tüm üyelere teşekkür etti ve katılımcıların tarihi bir güne tanıklık ettiğinin altını çizdi. SEÇİMDE ADAYLARDAN MUTLAKA BUNLARI TALEP EDİN GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 1 Kasım Genel Seçimleri için ziyaret ve çalışmalarını sürdüren milletvekillerinden mutlaka genel konular üzerine talepte bulunulmasının öneminden bahsederek, “Vekil adaylarının çoğu arkadaşınız. Mutlaka sizlere gelip destek isteyeceklerdir. Kişisel taleplerinizden daha çok bölge adına ihtiyaçları kendilerine iletin. Gebze’nin ulaşım sorunu, kışlanın TOKİ’ye verilmemesi, bu alanın Kışla Park ve öğrenci yurdu olarak kullanılması, İstanbul Metro hattının Gebze’ye kadar getirilmesi konularında mutlaka vekillerden talepte bulunulması gerektiğini ifade etti. SANAYİ MÜZESİNİ GÖRGÜN AÇIKLADI GTO Yönetim Kurulu başkanı Nail Çiler kamuoyunun merakla beklediği müjdeyi açıklaması için sözü GETÜ Rektörü Haluk Görgün’e verdi.Görgün konuşmasında, “Gebze sanayi ve endüstrinin başkentidir. Artık ihracata yönelik projeler, mesleki projeler üzerinde hassasiyetli çalışmalar yapıyoruz. Gebze’nin vizyonuna değer katacak GTO ile birlikte oluşturacağımız ortak Sanayi Müzesi projesini burada açıklıyorum. Gebze’de sanayinin ilk araç ve gereçlerinden günümüze kadar olan gelişimi yansıtacak müze en kısa zamanda halka açılacaktır.”dedi.
Gebze Ticaret Odası, Gebze Teknik Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilecek projenin de açıklandığı Eylül ayı olağan meclis toplantısı ve müşterek meslek komite Gebze Teknik Üniversitesi Konferans Salonu’ nda yapıldı. Toplantıda konuşan Rektör Haluk Görgün, Gebze’ye Sanayi Müzesi kazandırılacağının müjdesini verdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 17 Eylül’de Ankara Sıhhıye Meydanı’nda düzenlenen “Teröre Hayır Kardeşliğe Evet” mitingine katılan tüm üyelere teşekkür etti ve katılımcıların tarihi bir güne tanıklık ettiğinin altını çizdi.

SEÇİMDE ADAYLARDAN MUTLAKA BUNLARI TALEP EDİN

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 1 Kasım Genel Seçimleri için ziyaret ve çalışmalarını sürdüren milletvekillerinden mutlaka genel konular üzerine talepte bulunulmasının öneminden bahsederek, “Vekil adaylarının çoğu arkadaşınız. Mutlaka sizlere gelip destek isteyeceklerdir. Kişisel taleplerinizden daha çok bölge adına ihtiyaçları kendilerine iletin. Gebze’nin ulaşım sorunu, kışlanın TOKİ’ye verilmemesi, bu alanın Kışla Park ve öğrenci yurdu olarak kullanılması, İstanbul Metro hattının Gebze’ye kadar getirilmesi konularında mutlaka vekillerden talepte bulunulması gerektiğini ifade etti.

SANAYİ MÜZESİNİ GÖRGÜN AÇIKLADI

GTO Yönetim Kurulu başkanı Nail Çiler kamuoyunun merakla beklediği müjdeyi açıklaması için sözü GETÜ Rektörü Haluk Görgün’e verdi.Görgün konuşmasında, “Gebze sanayi ve endüstrinin başkentidir. Artık ihracata yönelik projeler, mesleki projeler üzerinde hassasiyetli çalışmalar yapıyoruz. Gebze’nin vizyonuna değer katacak GTO ile birlikte oluşturacağımız ortak Sanayi Müzesi projesini burada açıklıyorum. Gebze’de sanayinin ilk araç ve gereçlerinden günümüze kadar olan gelişimi yansıtacak müze en kısa zamanda halka açılacaktır.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi