Hacıoğlu emlakçılarla buluştu

Çayırova 17.03.2023 - 14:58, Güncelleme: 17.03.2023 - 16:20
 

Hacıoğlu emlakçılarla buluştu

Kocaeli Emlakçılar odası Başkanı Alpay Hacıoğlu Çayırova Çağdaşkent Sosyal dinlenme tesislerinde düzenlediği toplantıda yaşanılan sıkıntılar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantıya Gebze Kahveciler Odası Başkanı Barış Beşiroğu, Gebze Ticaret Odası 25. komite başkanı Özgür Agin de katıldı . Başkan Hacıoğlu  1200 kişiyle seçime girdiğini şuan 1400 kişi aktif katılımcı ile odanın  her geçen gün büyüdüğünü belirterek; "4 sene öncesi 10 üyemiz vardı  7-8 kişiyle toplantı yapıyorduk, başka kongrede 2000 kişi oluruz daha da büyürüz" dedi. Sıkça rastlanılan durumlara da değinen Hocaoğlu,  "Hacıoğlu kişi vergi dairesine  gidiyor oda kaydı,  vergi mükellefi ve mesleki yeterlilik belgesi var yanında da sigortalı işçi çalıştırıyor fakat  bir şikayet üzerine bakanlık yetkilileri o işletmeye ceza kesiyor nedeni ise  bakanlıktan yetki vergisini almamış mesleki yeterlilik belgesini alan her kişi  dükkan açabilirim düşüncelerine giriyor öyle bir şey yok" dedi. Emlakçı olmayıp emlakçılık yapanların tespitini yaptığını ifade eden Hocaooglu, "Kaçak yollarla tabela asan 15 kişi hakkında 40-45 bin TL ceza kesildi" dedi.
Kocaeli Emlakçılar odası Başkanı Alpay Hacıoğlu Çayırova Çağdaşkent Sosyal dinlenme tesislerinde düzenlediği toplantıda yaşanılan sıkıntılar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantıya Gebze Kahveciler Odası Başkanı Barış Beşiroğu, Gebze Ticaret Odası 25. komite başkanı Özgür Agin de katıldı . Başkan Hacıoğlu  1200 kişiyle seçime girdiğini şuan 1400 kişi aktif katılımcı ile odanın  her geçen gün büyüdüğünü belirterek; "4 sene öncesi 10 üyemiz vardı  7-8 kişiyle toplantı yapıyorduk, başka kongrede 2000 kişi oluruz daha da büyürüz" dedi. Sıkça rastlanılan durumlara da değinen Hocaoğlu,  "Hacıoğlu kişi vergi dairesine  gidiyor oda kaydı,  vergi mükellefi ve mesleki yeterlilik belgesi var yanında da sigortalı işçi çalıştırıyor fakat  bir şikayet üzerine bakanlık yetkilileri o işletmeye ceza kesiyor nedeni ise  bakanlıktan yetki vergisini almamış mesleki yeterlilik belgesini alan her kişi  dükkan açabilirim düşüncelerine giriyor öyle bir şey yok" dedi.

Emlakçı olmayıp emlakçılık yapanların tespitini yaptığını ifade eden Hocaooglu, "Kaçak yollarla tabela asan 15 kişi hakkında 40-45 bin TL ceza kesildi" dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi