LÖSEV TEŞEKKÜR 2026
AS UFUK OTO KİRALAMA

Hakan Höbek kadınları unutmadı

Kocaeli 08.03.2015 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Hakan Höbek kadınları unutmadı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, yoğun temposuna rağmen önemli günleri unutmuyor. Önceki gün Gebze Yeni Çarşı’da esnaf gezileri yapan Dr. Hakan Höbek, karşılaştığı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve hepsine karanfil takdim etti. Dr. Hakan Höbek’e, eşi Nazmiye Höbek de eşlik etti. Dr. Hakan Höbek kadınların hem toplumumuzun hem de ailenin temel parçası olduğunu vurguladı. Siyaset çağrısı AK Parti iktidarı döneminde kadınların hem siyasete hem toplumsal hayata hem de çalışma hayatına katılmaları yönünde önemli adımlar atıldığını hatırlatan Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, “Kadınlarımız bu kazanımları daha da artırabilir. Bunun yolu da siyasetten geçiyor. AK Parti, kadınların siyaset yapmasına önem veren bir parti” dedi. Gebzeli kadınlar da çiçek jestinden dolayı Hakan Höbek’e teşekkürler etti.                      
AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, yoğun temposuna rağmen önemli günleri unutmuyor. Önceki gün Gebze Yeni Çarşı’da esnaf gezileri yapan Dr. Hakan Höbek, karşılaştığı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve hepsine karanfil takdim etti. Dr. Hakan Höbek’e, eşi Nazmiye Höbek de eşlik etti. Dr. Hakan Höbek kadınların hem toplumumuzun hem de ailenin temel parçası olduğunu vurguladı.

Siyaset çağrısı

AK Parti iktidarı döneminde kadınların hem siyasete hem toplumsal hayata hem de çalışma hayatına katılmaları yönünde önemli adımlar atıldığını hatırlatan Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, “Kadınlarımız bu kazanımları daha da artırabilir. Bunun yolu da siyasetten geçiyor. AK Parti, kadınların siyaset yapmasına önem veren bir parti” dedi. Gebzeli kadınlar da çiçek jestinden dolayı Hakan Höbek’e teşekkürler etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi