Hamsi Tezgâhlarda 8 Liraya Düştü

Ekonomi 14.01.2018 - 18:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hamsi Tezgâhlarda 8 Liraya Düştü

Ordu'da hamsinin kilogramı balıkçı tezgahlarında 8 liradan satılıyor. Yetkililerden gelen açıklamada on günlerde Karadeniz'de hamsi avının yeniden artış gösterdiği söylendi. Karadeniz'de avlanan hamsilerin "yerli" hamsi olarak satışa sunulduğunu belirten yetkililer, “Hamsi avının yeniden artmasını hava sıcaklığına bağlıyoruz. Son günlerde deniz suyu iyice soğudu ve hamsi yeniden kendini gösterdi. Bu nedenle hamsi fiyatı 25 liraya kadar yükselmişti. Fiyatların yeniden düşmesi oldukça sevindirici. Vatandaşlarımız bol bol hamsi tüketebilir." dediler.

Ordu'da hamsinin kilogramı balıkçı tezgahlarında 8 liradan satılıyor.

Yetkililerden gelen açıklamada on günlerde Karadeniz'de hamsi avının yeniden artış gösterdiği söylendi.

Karadeniz'de avlanan hamsilerin "yerli" hamsi olarak satışa sunulduğunu belirten yetkililer, “Hamsi avının yeniden artmasını hava sıcaklığına bağlıyoruz. Son günlerde deniz suyu iyice soğudu ve hamsi yeniden kendini gösterdi. Bu nedenle hamsi fiyatı 25 liraya kadar yükselmişti. Fiyatların yeniden düşmesi oldukça sevindirici. Vatandaşlarımız bol bol hamsi tüketebilir." dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi