LÖSEV TEŞEKKÜR 2026
AS UFUK OTO KİRALAMA

Harun Kaya’dan Ümit Medya’ya ziyaret

Gebze 10.02.2021 - 16:06, Güncelleme: 10.02.2021 - 16:06
 

Harun Kaya’dan Ümit Medya’ya ziyaret

Harun Kaya’dan Ümit Medya’ya ziyaret

Eski Fırtına Trabzonspor Dernek Başkanı ve Kocaelispor yöneticisi Harun Kaya, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ı ziyaret etti. Aynı zamanda avukat olan Harun Kaya, “Ümit Medya ekibine başarılar dilerim, gerek Nihat bey gerekse Abbas bey her zaman başarılı işlere imza atmış kişilerdir, kendilerine hayırlı olsun diyorum, Ümit Medya ekibine başarılar diliyorum” dedi. YILDIRIM’DAN KOCAELİSPOR VURGUSU Ziyarette Harun Kaya’ya teşekkür eden Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, “Kaya ailesini uzun dönemden beri tanıyorum. Harun beyin ayaklarına sağlık, Kocaelispor yönetimine girdi, çıktığı yolda başarılar dilerim, Allah gönlüne göre versin. Ziyaretinden dolayı çok memnun oldum” ifadesini kullandı. Başkan Yıldırım ayrıca Kocaelispor’a maçlarında başarılar diledi.
Harun Kaya’dan Ümit Medya’ya ziyaret

Eski Fırtına Trabzonspor Dernek Başkanı ve Kocaelispor yöneticisi Harun Kaya, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ı ziyaret etti. Aynı zamanda avukat olan Harun Kaya, “Ümit Medya ekibine başarılar dilerim, gerek Nihat bey gerekse Abbas bey her zaman başarılı işlere imza atmış kişilerdir, kendilerine hayırlı olsun diyorum, Ümit Medya ekibine başarılar diliyorum” dedi.

YILDIRIM’DAN KOCAELİSPOR VURGUSU

Ziyarette Harun Kaya’ya teşekkür eden Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, “Kaya ailesini uzun dönemden beri tanıyorum. Harun beyin ayaklarına sağlık, Kocaelispor yönetimine girdi, çıktığı yolda başarılar dilerim, Allah gönlüne göre versin. Ziyaretinden dolayı çok memnun oldum” ifadesini kullandı. Başkan Yıldırım ayrıca Kocaelispor’a maçlarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi