Hastanesinde yangın paniği

08.10.2016 - 21:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hastanesinde yangın paniği

Bandırma Devlet Hastanesi'nin çatı kısmında çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, 5 katlı hastanenin onarımda olan çatı kısmında  yangın çıktı. Yangın nedeniyle beşinci katta bulunan hastalar tahliye edildi. Görevlilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri  yangına müdahale etti. Alevlerin alt katlara sıçramaması için yoğun çaba sarf  eden itfaiye yangını kısa süre sonra kontrol altına aldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Yangın nedeniyle hastaneye gelen BandırmaKaymakamı Tuncay Sonel,  binada inceleme yaptı. Hastaları da ziyaret eden Sonel, gazetecilere yaptığı  açıklamada, çatı katında çıkan yangına itfaiye ekiplerinin anında müdahale  ettiğini, soğutma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Sonel ayrıca, hasta ve çocukların dumandan etkilenmemeleri için  binanın beşinci katının tamamen boşaltıldığını ifade etti.
Bandırma Devlet Hastanesi'nin çatı kısmında çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, 5 katlı hastanenin onarımda olan çatı kısmında  yangın çıktı. Yangın nedeniyle beşinci katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Görevlilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri  yangına müdahale etti. Alevlerin alt katlara sıçramaması için yoğun çaba sarf  eden itfaiye yangını kısa süre sonra kontrol altına aldı.

Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Yangın nedeniyle hastaneye gelen BandırmaKaymakamı Tuncay Sonel,  binada inceleme yaptı. Hastaları da ziyaret eden Sonel, gazetecilere yaptığı  açıklamada, çatı katında çıkan yangına itfaiye ekiplerinin anında müdahale  ettiğini, soğutma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Sonel ayrıca, hasta ve çocukların dumandan etkilenmemeleri için  binanın beşinci katının tamamen boşaltıldığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi