19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Havalar nasıl olacak?

Kocaeli 21.10.2020 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Havalar nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 Ekim günlük hava durumu raporuna göre; bugün ülkenin birçok kesiminde sağanak yağışın gerçekleşeceği bildirildi. İstanbul başta olmak üzere Çanakkale, Balıkesir, Konya, Karaman ve diğer birçok kıyı illerde bugün havanın sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte MGM'den gelen son dakika hava durumu tahminleri… O İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT! METEOROLOJİ'DEN HAVA DURUMU UYARISI Bugün Marmara Bölgesi'nde İstanbul, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerini kapsayan sağanak yağış uyarısı geldi. Yapılan günlük değerlendirmelerde yine bu bölgede rüzgarı kuvvetli olacağı bilgisi verilirken yurdun birçok kesiminde bugün yağışların gerçekleşmesi bekleniyor. Meteoroloji hava durumu değerlendirmelerine göre; sıcaklıklarda da 3 dereceye kadar düşüş yaşanacak… SAĞANAK YAĞIŞA DİKKAT Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Konya ve Karaman çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sıcaklıkların ise Kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, güneybatı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Son dakika sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı: O illerde gün boyu etkili olacak... MARMARA BÖLGESİ'NDE KUVVETLİ RÜZGAR! Rüzgar, genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kuzey Ege, Marmara ve Batı Karadeniz'in kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli olarak (30-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. BÖLGELERİMİZDE HAVA MARMARA Parçalı ve çok bulutlu, İstanbul, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli olarak (30-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. BURSA °C, 23°C Parçalı bulutlu İSTANBUL °C, 19°C Çok bulutlu, bu sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı KIRKLARELİ °C, 19°C Parçalı bulutlu KOCAELİ °C, 22°C Parçalı bulutlu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 Ekim günlük hava durumu raporuna göre; bugün ülkenin birçok kesiminde sağanak yağışın gerçekleşeceği bildirildi. İstanbul başta olmak üzere Çanakkale, Balıkesir, Konya, Karaman ve diğer birçok kıyı illerde bugün havanın sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte MGM'den gelen son dakika hava durumu tahminleri…

O İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT! METEOROLOJİ'DEN HAVA DURUMU UYARISI
Bugün Marmara Bölgesi'nde İstanbul, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerini kapsayan sağanak yağış uyarısı geldi. Yapılan günlük değerlendirmelerde yine bu bölgede rüzgarı kuvvetli olacağı bilgisi verilirken yurdun birçok kesiminde bugün yağışların gerçekleşmesi bekleniyor. Meteoroloji hava durumu değerlendirmelerine göre; sıcaklıklarda da 3 dereceye kadar düşüş yaşanacak…

SAĞANAK YAĞIŞA DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Konya ve Karaman çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların ise Kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, güneybatı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Son dakika sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı: O illerde gün boyu etkili olacak...
MARMARA BÖLGESİ'NDE KUVVETLİ RÜZGAR!

Rüzgar, genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kuzey Ege, Marmara ve Batı Karadeniz'in kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli olarak (30-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, İstanbul, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli olarak (30-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 23°C
Parçalı bulutlu

İSTANBUL °C, 19°C
Çok bulutlu, bu sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 19°C
Parçalı bulutlu

KOCAELİ °C, 22°C
Parçalı bulutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.