HAVUTÇU: GEÇMİŞTEKİ BİRLİKTELİKLERİ YAKALAMAK ZOR!

Spor 20.04.2022 - 10:24, Güncelleme: 20.04.2022 - 10:24
 

HAVUTÇU: GEÇMİŞTEKİ BİRLİKTELİKLERİ YAKALAMAK ZOR!

Spor Toto 1. Ligde rekabet eden temsilcimiz Kocaelispor’un şimdiki adıyla Ziraat Türkiye Kupası’nı ilk kez müzesine götürdüğü dönemde başarısı için çabalayan, milli takımın efsane oyuncularından Tayfur Havutçu, “Şimdi takımlarda 14 yabancı var. Geçmişteki birliktelikleri yakalamak çok zor. Biz şanslıydık” dedi.

ÇOK ANLAMLI BİR GECE Kocaelispor’un 1997’de kazandığı Türkiye Kupası’nın 25. yılı şerefine organize edilen etkinliğe katılım sağlayan eski milli futbolcu ve antrenör Tayfur Havutçu, “Çok anlamlı bir gece. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 25 yıl geriye gittik. O günkü mutlulukları burada tekrar yaşayabildik. Uzun süredir birlikte olamadığımız arkadaşlarımızı tekrar gördük. Tekrar o günleri yaşadık. Çok güzel günlerdi. Ben Kocaelispor’da 2 sezon oynadım. Sonra Beşiktaş’a transfer oldum. Kocaelispor’da tam bir aile ortamı vardı. Çok zevkle oynuyorduk. Zevkle idman yapıyorduk. Arkadaşlık ortamımız, yönetimimiz, başkanımız çok iyiydi. Taraftarla birlikteliğimiz vardı. Çok güzel 2 sene geçirdim. Onun için çok mutluyum” şeklinde konuştu.
Spor Toto 1. Ligde rekabet eden temsilcimiz Kocaelispor’un şimdiki adıyla Ziraat Türkiye Kupası’nı ilk kez müzesine götürdüğü dönemde başarısı için çabalayan, milli takımın efsane oyuncularından Tayfur Havutçu, “Şimdi takımlarda 14 yabancı var. Geçmişteki birliktelikleri yakalamak çok zor. Biz şanslıydık” dedi.

ÇOK ANLAMLI BİR GECE

Kocaelispor’un 1997’de kazandığı Türkiye Kupası’nın 25. yılı şerefine organize edilen etkinliğe katılım sağlayan eski milli futbolcu ve antrenör Tayfur Havutçu, “Çok anlamlı bir gece. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 25 yıl geriye gittik. O günkü mutlulukları burada tekrar yaşayabildik. Uzun süredir birlikte olamadığımız arkadaşlarımızı tekrar gördük. Tekrar o günleri yaşadık. Çok güzel günlerdi. Ben Kocaelispor’da 2 sezon oynadım. Sonra Beşiktaş’a transfer oldum. Kocaelispor’da tam bir aile ortamı vardı. Çok zevkle oynuyorduk. Zevkle idman yapıyorduk. Arkadaşlık ortamımız, yönetimimiz, başkanımız çok iyiydi. Taraftarla birlikteliğimiz vardı. Çok güzel 2 sene geçirdim. Onun için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi