AS UFUK OTO KİRALAMA

Haydi çocuklar, güldürün yüzümüzü!

Spor 16.10.2015 - 13:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Haydi çocuklar, güldürün yüzümüzü!

Bölgemizin iki güzide takımı Darıca G.B ve Gebzespor, Pazar günü kendi liglerinde çok kritik karşılaşmalara çıkacaklar. 3.Lig temsilcimiz Darıca G.B Sandıklıspor deplasmanında, BAL temsilcimiz Gebzespor ise Çorluspor 1947 deplasmanında boy gösterecek. İki camiada da konuşulan tek şey var, ya kazanacağız, ya kazanacağız!

3.Lig ve BAL liginde Pazar günü oynanacak olan kritik maçlar öncesinde gözler şüphesiz Darıca G.B ve Gebzespor’da. İki temsilcimiz de kendi liglerinde büyük önem taşıyan 90 dakikalara çıkacaklar. Lige kötü başlayan, üst üste aldığı 3 yenilginin ardından ligde oynadığı son 3 maçtan 7 puan çıkararak bir nebze olsun nefes alan Darıca G.B, ligin 10.haftasında deplasmanda Sandıklıspor’la karşılaşacak. Mütevazi rakibi karşısında puan kaybını kesinlikle düşünmeyen sarı yeşilliler, Afyon’dan kayıpsız dönerek yarınlara umutla bakmak istiyor. Sandıklı İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15:30’da başlayacak. GEBZESPOR GALİBİYETLE TANIŞMAK İSTİYOR Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor ise, Pazar günü deplasmanda Çorluspor 1947’ye konuk olacak. Ligde oynadığı ilk 2 maçtan 1 puan çıkaran Mor Menekşeler, zorlu deplasmandan zaferle ayrılarak hem ligdeki ilk galibiyetini almayı, hem de özgüven kazanmayı istiyor. Gebzespor için büyük önem taşıyan 90 dakikada, General Basri Saran Stadı’nda oynanacak. Mücadelenin başlama saati ise 15:00.
Bölgemizin iki güzide takımı Darıca G.B ve Gebzespor, Pazar günü kendi liglerinde çok kritik karşılaşmalara çıkacaklar. 3.Lig temsilcimiz Darıca G.B Sandıklıspor deplasmanında, BAL temsilcimiz Gebzespor ise Çorluspor 1947 deplasmanında boy gösterecek. İki camiada da konuşulan tek şey var, ya kazanacağız, ya kazanacağız!

3.Lig ve BAL liginde Pazar günü oynanacak olan kritik maçlar öncesinde gözler şüphesiz Darıca G.B ve Gebzespor’da. İki temsilcimiz de kendi liglerinde büyük önem taşıyan 90 dakikalara çıkacaklar. Lige kötü başlayan, üst üste aldığı 3 yenilginin ardından ligde oynadığı son 3 maçtan 7 puan çıkararak bir nebze olsun nefes alan Darıca G.B, ligin 10.haftasında deplasmanda Sandıklıspor’la karşılaşacak. Mütevazi rakibi karşısında puan kaybını kesinlikle düşünmeyen sarı yeşilliler, Afyon’dan kayıpsız dönerek yarınlara umutla bakmak istiyor. Sandıklı İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15:30’da başlayacak.

GEBZESPOR GALİBİYETLE TANIŞMAK İSTİYOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor ise, Pazar günü deplasmanda Çorluspor 1947’ye konuk olacak. Ligde oynadığı ilk 2 maçtan 1 puan çıkaran Mor Menekşeler, zorlu deplasmandan zaferle ayrılarak hem ligdeki ilk galibiyetini almayı, hem de özgüven kazanmayı istiyor. Gebzespor için büyük önem taşıyan 90 dakikada, General Basri Saran Stadı’nda oynanacak. Mücadelenin başlama saati ise 15:00.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi