“Hedefe oynayacağız”

Spor 30.07.2020 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Hedefe oynayacağız”

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Teknik Direktörü Selahattin Dervent, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Gelecek sezon da sarı yeşilli ekibimizi çalıştıracak olan tecrübeli teknik adam, hedefe oynayacak bir takım kurma adına çalışmalara başladıklarını söyledi. Geçen sezondan bu yana Kulüp Başkanı Arif Gülen ile birlikte gelecek planlaması yaptıklarını ifade eden Dervent, “Transferde 2 kural belirledik. 1’ncisi sportif başarı modeli, 2’ncisi ise oyuncu yetiştirme modeli. Altyapımızı ikinci plana atmadan hem oyuncu yetiştirip hem de şampiyonluğa oynayacak nitelikte bir kadro planlaması yapıyoruz. Mevcut oyuncu grubumuzun gelecek sezon çok daha iyi bir çıkış yapıp üzerine koyarak takımımıza önemli katkı vereceklerine inancımız tam” dedi. “BAŞKANIMIZ ÜSTÜN ÇABA SARF EDİYOR” Transfer tahtasının açılacağı ve kendilerinin de buna göre çalıştığını kaydeden Dervent, 3-6 transfer yapmayı hedeflediklerini belirtti. Dervent, “Darıca G.B gibi köklü bir kulübün transfer döneminde tahtasının kapalı olması bu kulübün prestijine aykırı. O yüzden bu kulübü yaşatma ve büyütme adına kulüp başkanımız Arif Gülen üstün bir çaba sarf ediyor. İyi niyeti ve özverisine Darıca halkının da destek vermesi gerektiği kanaatindeyim. Çünkü bu kulüp Darıcalılar’ın kulübü. Bayramdan sonra yönetimimizle oturup belirlediğimiz mevkilere nokta transfer yapmak adına kararımızı vereceğiz” şeklinde konuştu.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Teknik Direktörü Selahattin Dervent, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Gelecek sezon da sarı yeşilli ekibimizi çalıştıracak olan tecrübeli teknik adam, hedefe oynayacak bir takım kurma adına çalışmalara başladıklarını söyledi.

Geçen sezondan bu yana Kulüp Başkanı Arif Gülen ile birlikte gelecek planlaması yaptıklarını ifade eden Dervent, “Transferde 2 kural belirledik. 1’ncisi sportif başarı modeli, 2’ncisi ise oyuncu yetiştirme modeli. Altyapımızı ikinci plana atmadan hem oyuncu yetiştirip hem de şampiyonluğa oynayacak nitelikte bir kadro planlaması yapıyoruz. Mevcut oyuncu grubumuzun gelecek sezon çok daha iyi bir çıkış yapıp üzerine koyarak takımımıza önemli katkı vereceklerine inancımız tam” dedi.

“BAŞKANIMIZ ÜSTÜN ÇABA SARF EDİYOR”

Transfer tahtasının açılacağı ve kendilerinin de buna göre çalıştığını kaydeden Dervent, 3-6 transfer yapmayı hedeflediklerini belirtti. Dervent, “Darıca G.B gibi köklü bir kulübün transfer döneminde tahtasının kapalı olması bu kulübün prestijine aykırı. O yüzden bu kulübü yaşatma ve büyütme adına kulüp başkanımız Arif Gülen üstün bir çaba sarf ediyor. İyi niyeti ve özverisine Darıca halkının da destek vermesi gerektiği kanaatindeyim. Çünkü bu kulüp Darıcalılar’ın kulübü. Bayramdan sonra yönetimimizle oturup belirlediğimiz mevkilere nokta transfer yapmak adına kararımızı vereceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.