Henkel, sağlıkçıların yanında

Dilovası 04.12.2020 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Henkel, sağlıkçıların yanında

Bölgemizde önemli iş gücüne sahip olan Henkel Fabrikası, pandemi süreci başladığı günden bu yana sağlıkçılara olan desteğini esirgemiyor. Pandemi sürecinde gece gündüz demeden efor sarf eden sağlık çalışanlarına destekler sürüyor. Henkel firması tarafından Dilovası Devlet Hastanesine görev yapan tüm personellere dağıtmak üzere temizlik malzemeleri gönderdi. Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Yoğunlaşan Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına verilen bu desteklerden ötürü Henkel firmasına teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Bölgemizde önemli iş gücüne sahip olan Henkel Fabrikası, pandemi süreci başladığı günden bu yana sağlıkçılara olan desteğini esirgemiyor.

Pandemi sürecinde gece gündüz demeden efor sarf eden sağlık çalışanlarına destekler sürüyor. Henkel firması tarafından Dilovası Devlet Hastanesine görev yapan tüm personellere dağıtmak üzere temizlik malzemeleri gönderdi. Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Yoğunlaşan Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına verilen bu desteklerden ötürü Henkel firmasına teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.