Hisar Koleji’nden ASRİAD Kocaeli Şubesi’ne Ziyaret

Gebze 21.08.2025 - 12:04, Güncelleme: 21.08.2025 - 12:04
 

Hisar Koleji’nden ASRİAD Kocaeli Şubesi’ne Ziyaret

Gebze’nin köklü eğitim kurumlarından Gebze Hisar Koleji Kampüs Müdürü Mehtap Yanar Özçelik, ASRİAD Kocaeli Şube Başkanı Nihat Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, eğitim ve iş dünyası arasında iş birliği imkânları ele alınırken, geleceğe yönelik ortak projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. “Eğitim ve iş dünyası arasında köprü kurmak önemli” Ziyaret sırasında konuşan Hisar Koleji Kampüs Müdürü Mehtap Yanar Özçelik, kurum olarak yalnızca akademik değil, aynı zamanda toplumsal katkı sağlayacak çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Özçelik, “Bizler, ülkesine bağlı, ahlaklı ve lider ruhlu bireyler yetiştirmeyi hedefleyen köklü bir kurumuz. Eğitimle iş dünyası arasındaki iş birliğini çok önemsiyoruz. ASRİAD gibi değerli bir kuruluşla ortak projelerde buluşmak bizim için mutluluk verici olacaktır.” dedi. ASRİAD Kocaeli Şube Başkanı Nihat Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitime ve genç nesillerin gelişimine katkı sağlayacak her türlü çalışmanın yanında olduklarını vurguladı. Hisar Koleji: Lider Ruhlu Bireyler Yetiştiren Köklü Bir Eğitim Kurumu Gebze’nin en köklü özel okullarından olan Gebze Hisar Koleji, yaklaşık 25 yıllık geçmişiyle eğitimde marka haline gelmiş bir kurum. Kolejin Kampüs Müdürü Mehtap Yanar Özçelik, okulun vizyonunu ve eğitim anlayışını şu sözlerle özetledi: “Köklü geçmiş, güçlü vizyon” “Hisar Koleji olarak yaklaşık 25 yıllık bir kurumuz. Gebze’nin en eski okullarından biriyiz, aslında biz bir markayız. Ülkesini, ailesini, milletini seven; ahlaklı, adil ve lider ruhlu bireyler yetiştirmek için çalışıyoruz.” “Manevi değerlerle yoğrulmuş liderler yetiştiriyoruz” Özçelik, kolejdeki eğitim anlayışını şu ifadelerle tanımladı: “Öğrencilerimizi ülkesini, ailesini en iyi şekilde temsil eden; manevi değerlerle yoğrulmuş; adil, liderlik ruhuna sahip bireyler olarak yetiştiriyoruz. Yönünü dünyaya çeviren, aynı zamanda ülkesine bağlı iyi bir dünya insanı yetiştirmek bizim hedefimiz.” “Okul dört duvar değildir” Hisar Koleji’nin öğrenciler için güven ve samimiyet dolu bir ortam sunduğunu belirten Özçelik, okulu şöyle tanımladı: “Okul dört duvar değildir. Okul, öğrencinin kendine özgü hissettiği, şefkat ve değer gördüğü bir aile gibidir. Bizim okulumuzda öğrencilerimiz, güven ve sevgiyle sarmalanmış şekilde eğitim alıyor.” Öğrencilerden ilham veren anılar Özçelik, görev yıllarında unutamadığı öğrenci anılarını paylaşarak, çocukların merhamet ve sevgi dolu davranışlarının eğitimin en değerli yanı olduğunu dile getirdi.
Gebze’nin köklü eğitim kurumlarından Gebze Hisar Koleji Kampüs Müdürü Mehtap Yanar Özçelik, ASRİAD Kocaeli Şube Başkanı Nihat Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, eğitim ve iş dünyası arasında iş birliği imkânları ele alınırken, geleceğe yönelik ortak projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

“Eğitim ve iş dünyası arasında köprü kurmak önemli”

Ziyaret sırasında konuşan Hisar Koleji Kampüs Müdürü Mehtap Yanar Özçelik, kurum olarak yalnızca akademik değil, aynı zamanda toplumsal katkı sağlayacak çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Özçelik, “Bizler, ülkesine bağlı, ahlaklı ve lider ruhlu bireyler yetiştirmeyi hedefleyen köklü bir kurumuz. Eğitimle iş dünyası arasındaki iş birliğini çok önemsiyoruz. ASRİAD gibi değerli bir kuruluşla ortak projelerde buluşmak bizim için mutluluk verici olacaktır.” dedi.

ASRİAD Kocaeli Şube Başkanı Nihat Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitime ve genç nesillerin gelişimine katkı sağlayacak her türlü çalışmanın yanında olduklarını vurguladı.

Hisar Koleji: Lider Ruhlu Bireyler Yetiştiren Köklü Bir Eğitim Kurumu

Gebze’nin en köklü özel okullarından olan Gebze Hisar Koleji, yaklaşık 25 yıllık geçmişiyle eğitimde marka haline gelmiş bir kurum. Kolejin Kampüs Müdürü Mehtap Yanar Özçelik, okulun vizyonunu ve eğitim anlayışını şu sözlerle özetledi:

“Köklü geçmiş, güçlü vizyon”

“Hisar Koleji olarak yaklaşık 25 yıllık bir kurumuz. Gebze’nin en eski okullarından biriyiz, aslında biz bir markayız. Ülkesini, ailesini, milletini seven; ahlaklı, adil ve lider ruhlu bireyler yetiştirmek için çalışıyoruz.”

“Manevi değerlerle yoğrulmuş liderler yetiştiriyoruz”

Özçelik, kolejdeki eğitim anlayışını şu ifadelerle tanımladı:
“Öğrencilerimizi ülkesini, ailesini en iyi şekilde temsil eden; manevi değerlerle yoğrulmuş; adil, liderlik ruhuna sahip bireyler olarak yetiştiriyoruz. Yönünü dünyaya çeviren, aynı zamanda ülkesine bağlı iyi bir dünya insanı yetiştirmek bizim hedefimiz.”

“Okul dört duvar değildir”

Hisar Koleji’nin öğrenciler için güven ve samimiyet dolu bir ortam sunduğunu belirten Özçelik, okulu şöyle tanımladı:
“Okul dört duvar değildir. Okul, öğrencinin kendine özgü hissettiği, şefkat ve değer gördüğü bir aile gibidir. Bizim okulumuzda öğrencilerimiz, güven ve sevgiyle sarmalanmış şekilde eğitim alıyor.”

Öğrencilerden ilham veren anılar

Özçelik, görev yıllarında unutamadığı öğrenci anılarını paylaşarak, çocukların merhamet ve sevgi dolu davranışlarının eğitimin en değerli yanı olduğunu dile getirdi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi