AS UFUK OTO KİRALAMA

İlhan Kadıoğlu helallik istedi

Sağlık 30.12.2020 - 14:50, Güncelleme: 30.12.2020 - 16:41
 

İlhan Kadıoğlu helallik istedi

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekibinde görev yapan sağlık çalışanlarının çocukları anne ve babalarına mektuplar yazarak duygularını dile getirdiler. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu ise mektup yazan çocuklardan helallik istedi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekibinde görev yapan sağlık çalışanlarının çocukları anne ve babalarına mektuplar yazarak duygularını dile getirdiler. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu ise mektup yazan çocuklardan helallik istedi. Girayhan Özel, Feride Duru Tufan ile Melikşah Özel’in annesi ve babaları hakkında kaleme aldığı mektuplar Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde tüm filyasyon ekibini duygulandırdı. Girayhan Özel mektubunda “Pandemi sürecini sizin sayenizde yeneceğiz. Siz bizim için gece gündüz çalışıyorsunuz. Çocuklarınız sizi evde bekliyor. Tüm sağlık çalışanlarının uğraşlarından dolayı teşekkür ediyorum” derken, Feride Duru Tufan ise mektubuna “Daha dünyaya geleli 8 yıl oldu ve ben kendimi kocaman bir pandeminin içinde buldum” başlarken “ tüm çabaları için sağlık çalışanlarımıza, Bakanımız Fahrettin Amca’ya, İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüzde virüsü yenmek için uğraşan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum” diyerek mektubunu sonlandırırken; Melikşah Özel de sözlerinde ; “Siz sağlık çalışanlarının bu büyük mücadelede başımızın üstünde yeri var. Sizler için çok yoğun ve yorucu bir yıldı. Ancak emekleriniz boşuna değildi. Sizlere olan borcumuzu ödeyemeyiz belki ancak bu teşekkür mektubunu kabul buyurunuz” sözlerini içeren mektubu ile Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına moral oldu. HELALLİK İSTİYORUM Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ise yaptığı açıklamada “Filyasyon ekiplerimizde görevli sağlık çalışanlarımızın evlatlarının kurumumuza yazdığı mektupları okurken duygu dolu anlar yaşadım. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz tüm kıymetli çocuklarımıza bu süreç de bizleri destekledikleri için ayrıca sağlık personeli olan ailelerine moral ve motivasyon sağladıkları için teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinin bitiminde anlatacakları izlenimleri dinlemek ve kendilerini burada ağırlamak için Girayhan Özel’e, Feride Duru Tufan’a ve Melikşah Özel’e teşekkür ediyor, ebeveynlerini onlardan belli bir zaman içinde olsun ayırdığımız için ise ailesi sağlık çalışanı olan tüm çocuklarımızdan helallik istiyor, bu öğrencilerimizin hepsinin yıldız misali parlayan gözlerinden öpüyorum” dedi.
Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekibinde görev yapan sağlık çalışanlarının çocukları anne ve babalarına mektuplar yazarak duygularını dile getirdiler. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu ise mektup yazan çocuklardan helallik istedi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekibinde görev yapan sağlık çalışanlarının çocukları anne ve babalarına mektuplar yazarak duygularını dile getirdiler. Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu ise mektup yazan çocuklardan helallik istedi.

Girayhan Özel, Feride Duru Tufan ile Melikşah Özel’in annesi ve babaları hakkında kaleme aldığı mektuplar Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde tüm filyasyon ekibini duygulandırdı. Girayhan Özel mektubunda “Pandemi sürecini sizin sayenizde yeneceğiz. Siz bizim için gece gündüz çalışıyorsunuz. Çocuklarınız sizi evde bekliyor. Tüm sağlık çalışanlarının uğraşlarından dolayı teşekkür ediyorum” derken, Feride Duru Tufan ise mektubuna “Daha dünyaya geleli 8 yıl oldu ve ben kendimi kocaman bir pandeminin içinde buldum” başlarken “ tüm çabaları için sağlık çalışanlarımıza, Bakanımız Fahrettin Amca’ya, İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüzde virüsü yenmek için uğraşan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum” diyerek mektubunu sonlandırırken; Melikşah Özel de sözlerinde ; “Siz sağlık çalışanlarının bu büyük mücadelede başımızın üstünde yeri var. Sizler için çok yoğun ve yorucu bir yıldı. Ancak emekleriniz boşuna değildi. Sizlere olan borcumuzu ödeyemeyiz belki ancak bu teşekkür mektubunu kabul buyurunuz” sözlerini içeren mektubu ile Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına moral oldu.

HELALLİK İSTİYORUM

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ise yaptığı açıklamada “Filyasyon ekiplerimizde görevli sağlık çalışanlarımızın evlatlarının kurumumuza yazdığı mektupları okurken duygu dolu anlar yaşadım. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz tüm kıymetli çocuklarımıza bu süreç de bizleri destekledikleri için ayrıca sağlık personeli olan ailelerine moral ve motivasyon sağladıkları için teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinin bitiminde anlatacakları izlenimleri dinlemek ve kendilerini burada ağırlamak için Girayhan Özel’e, Feride Duru Tufan’a ve Melikşah Özel’e teşekkür ediyor, ebeveynlerini onlardan belli bir zaman içinde olsun ayırdığımız için ise ailesi sağlık çalışanı olan tüm çocuklarımızdan helallik istiyor, bu öğrencilerimizin hepsinin yıldız misali parlayan gözlerinden öpüyorum” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi