İstanbul'daki Yanık Ünitelerinde Tek Kişilik Bile Yer Yok

21.06.2015 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İstanbul'daki Yanık Ünitelerinde Tek Kişilik Bile Yer Yok

Fatih'te bu sabah yaptığı kaza sonrası aracında patlama meydana gelen otobüs şoförü Yakup Tunç, İstanbul'daki yanık ünitelerinin bulunduğu hastanelerde yer olmaması nedeniyle Kocaeli'ne bağlı Derince Devlet Hastanesi'nin Yanık Merkezi'ne sevk edildi.

Otobüste meydana gelen patlama sonrası çıkan yangında yaralanan şoför Yakup Tunç, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından, yanık ünitesi bulunan bir hastaneye sevk edilmesine karar verildi.  Yapılan görüşmelerde İstanbul'daki yanık ünitesi bulunan hastanelerde yoğunluk yaşanması ve yer olmadığı gerekçesiyle Yakup Tunç, en yakın hastane olan Kocaeli'ne bağlı Derince Devlet Hastanesi'nin Yanık Merkezi'ne sevk edildi. 112 Acil Servis'e ait bir ambulansla İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nin Acil Servisi'nden alınan Yakup Tunç'un kolları ve yüz bölgesinde yanıkların olduğu görüldü. Haberi alan Tunç'un çok sayıda yakını da hastaneye geldi.
Fatih'te bu sabah yaptığı kaza sonrası aracında patlama meydana gelen otobüs şoförü Yakup Tunç, İstanbul'daki yanık ünitelerinin bulunduğu hastanelerde yer olmaması nedeniyle Kocaeli'ne bağlı Derince Devlet Hastanesi'nin Yanık Merkezi'ne sevk edildi.

Otobüste meydana gelen patlama sonrası çıkan yangında yaralanan şoför Yakup Tunç, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından, yanık ünitesi bulunan bir hastaneye sevk edilmesine karar verildi.

 Yapılan görüşmelerde İstanbul'daki yanık ünitesi bulunan hastanelerde yoğunluk yaşanması ve yer olmadığı gerekçesiyle Yakup Tunç, en yakın hastane olan Kocaeli'ne bağlı Derince Devlet Hastanesi'nin Yanık Merkezi'ne sevk edildi. 112 Acil Servis'e ait bir ambulansla İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nin Acil Servisi'nden alınan Yakup Tunç'un kolları ve yüz bölgesinde yanıkların olduğu görüldü. Haberi alan Tunç'un çok sayıda yakını da hastaneye geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi