Kaflı’dan, mitinge davet

Çayırova 17.05.2015 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kaflı’dan, mitinge davet

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, Çayırova’da düzenlediği ziyaretlerde broşür dağıtarak vatandaşları AK Parti’nin mitingine davet etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, Çayırova’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ev toplantısı ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Kaflı, 23 Mayıs Cumartesi günü Saat: 17:00’de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşecek olan mitinge vatandaşları davet etti. Çayırova’da bulunan 5213 sokakta bir ev ziyaretine katılmak için sokağa giren milletvekili adayı Kaflı’ya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. EV ZİYARETİ, SOKAK ZİYARETİNE DÖNDÜ  Yoğun katılım nedeniyle ev toplantısı bir anda sokak toplantısına dönüşürken, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı; ‘Yeni Türkiye’nin yeni anayasaya ihtiyacı var. Ülkemizin geleceği için bir sistem değişikliğine gitmemiz gerek. Bu sistem değişikliği Başkanlık sistemi olacak’ dedi. Sözlerine şöyle devam eden Kaflı; ‘Genel seçim beyannamemizin yanında partimiz tarafından birde yerel seçim beyannamesi hazırlandı. Kocaeli’ye ve Çayırova’ya birçok dev hizmeti kazandıracağız. Bu hizmetlerin içerisinde Çayırova için en önemli projelerden bir tanesi Çayırova Devlet Hastanesi’dir.” Dedi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, Çayırova’da düzenlediği ziyaretlerde broşür dağıtarak vatandaşları AK Parti’nin mitingine davet etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, Çayırova’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ev toplantısı ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Kaflı, 23 Mayıs Cumartesi günü Saat: 17:00’de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşecek olan mitinge vatandaşları davet etti. Çayırova’da bulunan 5213 sokakta bir ev ziyaretine katılmak için sokağa giren milletvekili adayı Kaflı’ya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

EV ZİYARETİ, SOKAK ZİYARETİNE DÖNDÜ

 Yoğun katılım nedeniyle ev toplantısı bir anda sokak toplantısına dönüşürken, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı; ‘Yeni Türkiye’nin yeni anayasaya ihtiyacı var. Ülkemizin geleceği için bir sistem değişikliğine gitmemiz gerek. Bu sistem değişikliği Başkanlık sistemi olacak’ dedi. Sözlerine şöyle devam eden Kaflı; ‘Genel seçim beyannamemizin yanında partimiz tarafından birde yerel seçim beyannamesi hazırlandı. Kocaeli’ye ve Çayırova’ya birçok dev hizmeti kazandıracağız. Bu hizmetlerin içerisinde Çayırova için en önemli projelerden bir tanesi Çayırova Devlet Hastanesi’dir.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi