AS UFUK OTO KİRALAMA

Kartepe’ye yeni mesire alanı

Kocaeli (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2023 - 13:30, Güncelleme: 05.09.2023 - 13:18
 

Kartepe’ye yeni mesire alanı

Kartepe’ye yeni mesire alanı

Kartepe’de 22 dönümlük alanda yapılan mesire alanı tamamlandığında vatandaşlar temiz hava ve ferah ortamda piknik yapabilecek.Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın bir süre önce yapımını başlattığı, vatandaşların piknik ve dinleme alanı olarak ücretsiz faydalanabilecekleri Kartepe Çamçeşme Mesire Alanı’ndaki çalışmalar devam ediyor. 22 dönüm alanda planlanan düzenlemeyle temiz havada, ferah ortamda vatandaşlar piknik yapabilecek. Mesire alanında 24 kamelya, 10 piknik masası, banklar, mescit, piknik alanları, otopark, bebek bakım yeri ve tuvaletler yer alacak.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kartepe Çamçeşme Mesire Alanındaki yapım çalışmalarını inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Kocaman "Kartepe’mizde yeşiller içerisinde, tertemiz havasıyla, konumuyla harika mesire alanı yapıyoruz. Çalışmalarına bir süre önce başlamıştık. Bugün ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ile birlikte son durumu kontrol ettik. Tamamlandığında şahane yerimiz daha olacak" dedi.
Kartepe’ye yeni mesire alanı
Kartepe’de 22 dönümlük alanda yapılan mesire alanı tamamlandığında vatandaşlar temiz hava ve ferah ortamda piknik yapabilecek.
Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın bir süre önce yapımını başlattığı, vatandaşların piknik ve dinleme alanı olarak ücretsiz faydalanabilecekleri Kartepe Çamçeşme Mesire Alanı’ndaki çalışmalar devam ediyor. 22 dönüm alanda planlanan düzenlemeyle temiz havada, ferah ortamda vatandaşlar piknik yapabilecek. Mesire alanında 24 kamelya, 10 piknik masası, banklar, mescit, piknik alanları, otopark, bebek bakım yeri ve tuvaletler yer alacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kartepe Çamçeşme Mesire Alanındaki yapım çalışmalarını inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Kocaman "Kartepe’mizde yeşiller içerisinde, tertemiz havasıyla, konumuyla harika mesire alanı yapıyoruz. Çalışmalarına bir süre önce başlamıştık. Bugün ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ile birlikte son durumu kontrol ettik. Tamamlandığında şahane yerimiz daha olacak" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi