LÖSEV TEŞEKKÜR 2026
AS UFUK OTO KİRALAMA

“Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz!”

Spor 23.03.2021 - 10:07, Güncelleme: 23.03.2021 - 11:08
 

“Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz!”

“Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz!”

Zorlu Ağrı 1970 Spor deplasmanından 1 puan çıkarmasını bilen Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de Teknik Direktör Özcan Sert gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Maçın değerlendirmesini yapan genç teknik adam, “İlk yarıda yakaladığımız net gol fırsatlarından faydalanamadık. Rakibimizin de 2-3 pozisyonu var. Bizim de ofsayt nedeniyle verilmeyen bir golümüz var. Tartışmaya açık bir karar gibi gözükse de bulunduğum açı nedeniyle benim yorum yapmam doğru değil. Sırf itiraz etmek için itiraz etmeyi doğru bulmuyorum. İkinci yarıda rakibimiz format değişikliğine giderek kalemizde gol arasa da gücün ortaya koyan takımımız, iyi bir maç çıkardı. Bu sonucu iç sahada alsak üzülürdüm. Ancak deplasmanda alınan her puanı önemsiyorum. 1 puan kötü değil” dedi. PUAN ALDIĞIMIZ TAKIMLARIN FORM DURUMU ORTADA İskenderun FK, HEASK ve Ağrı deplasmanlarından alınan puanların önemine vurgu yapan Sert, “İskenderun bizim maçtan sonra oynadığı 4 maçı da kazandı. Halide Edip Adıvarspor tam 8 haftadır kaybetmiyor. Aynı şekilde son 4 maçta yenilmeyen ve çıkış trendi yakalayan Ağrı’dan de puan aldık. Bunlar çok önemli. Play-Off yarışında rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak. Bu demek oluyor ki iki testiden biri kırılacak. Kağıt üzerinde avantajlı bir fikstüre sahibiz. Ancak maçlar elbette kağıt üzerinde oynanmıyor. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz” şeklinde konuştu. PLAY-OFF BARAJI 50 PUAN OLUR Play-Off barajının tahmini 50 puan olacağını belirten Sert, kendilerinin kalan 6 maçta minimum 11 puan alması gerektiğinin altını çizdi. Sert konuşmasının devamında,” Her takım yoğun bir maç grafiğinden geçiyor. Ağrı’da rotasyonlu kadroyla mücadele ederek bazı oyuncularımızı dinlendirdik. Kadromuz el verdiğince rotasyon yapmak zorundayız. Yorucu bir Ağrı yolculuğunun ardından artık gözümüzü Çengelköyspor maçına çevirdik. Hedefimiz galibiyet olacak.  Bize güvenenleri mahcup etmeme adına kalan 6 haftada coşku ve isteğimizi ortaya koyarak, sahada mücadelemizi verip ligi ilk 5 içinde tamamlamak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.
“Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz!”

Zorlu Ağrı 1970 Spor deplasmanından 1 puan çıkarmasını bilen Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de Teknik Direktör Özcan Sert gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Maçın değerlendirmesini yapan genç teknik adam, “İlk yarıda yakaladığımız net gol fırsatlarından faydalanamadık. Rakibimizin de 2-3 pozisyonu var. Bizim de ofsayt nedeniyle verilmeyen bir golümüz var. Tartışmaya açık bir karar gibi gözükse de bulunduğum açı nedeniyle benim yorum yapmam doğru değil. Sırf itiraz etmek için itiraz etmeyi doğru bulmuyorum. İkinci yarıda rakibimiz format değişikliğine giderek kalemizde gol arasa da gücün ortaya koyan takımımız, iyi bir maç çıkardı. Bu sonucu iç sahada alsak üzülürdüm. Ancak deplasmanda alınan her puanı önemsiyorum. 1 puan kötü değil” dedi.


PUAN ALDIĞIMIZ TAKIMLARIN FORM DURUMU ORTADA
İskenderun FK, HEASK ve Ağrı deplasmanlarından alınan puanların önemine vurgu yapan Sert, “İskenderun bizim maçtan sonra oynadığı 4 maçı da kazandı. Halide Edip Adıvarspor tam 8 haftadır kaybetmiyor. Aynı şekilde son 4 maçta yenilmeyen ve çıkış trendi yakalayan Ağrı’dan de puan aldık. Bunlar çok önemli. Play-Off yarışında rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak. Bu demek oluyor ki iki testiden biri kırılacak. Kağıt üzerinde avantajlı bir fikstüre sahibiz. Ancak maçlar elbette kağıt üzerinde oynanmıyor. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz” şeklinde konuştu.


PLAY-OFF BARAJI 50 PUAN OLUR
Play-Off barajının tahmini 50 puan olacağını belirten Sert, kendilerinin kalan 6 maçta minimum 11 puan alması gerektiğinin altını çizdi. Sert konuşmasının devamında,” Her takım yoğun bir maç grafiğinden geçiyor. Ağrı’da rotasyonlu kadroyla mücadele ederek bazı oyuncularımızı dinlendirdik. Kadromuz el verdiğince rotasyon yapmak zorundayız. Yorucu bir Ağrı yolculuğunun ardından artık gözümüzü Çengelköyspor maçına çevirdik. Hedefimiz galibiyet olacak.  Bize güvenenleri mahcup etmeme adına kalan 6 haftada coşku ve isteğimizi ortaya koyarak, sahada mücadelemizi verip ligi ilk 5 içinde tamamlamak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi