“Kış mevsimi vaka sayılarını arttırdı..!”

Gebze 27.10.2020 - 16:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Kış mevsimi vaka sayılarını arttırdı..!”

KAYMAKAM GÜLER ÖĞRENCİLERİ UYARDI:

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, kış mevsiminin gelmesi ile vaka sayılarının arttığını belirterek, kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulması gerektiğini katıldığı bayrak töreninde söyledi. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen bayrak törenine katıldı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler,  Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen Bayrak Törenine katıldı. Törende konuşma yapan Kaymakam Güler, “Değerli Belediye Başkan Yardımcımız, Milli Eğitim Şube müdürümüz, okul müdürümüz, çok kıymetli öğretmenlerimiz, muhtarımız, Okul Aile Birliği başkanımız, istikbalimiz gençlerimiz sevgili yavrularımız hepinize hayırlı günler diliyorum en kalbi en içten duygularımla sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyorum. “OKULLARDA VİRÜSE KARŞI TÜM ÖNLEMLER ALINDI” Yeni bir eğitim ve Öğretim yılının koronavirüs nedeniyle geç başlamasından dolayı biraz buruğuz ama okullarımızda koronavirüse karşı bütün önlemler alınmış olup, sınıflarda ve diğer alanlarda sosyal mesafe için uygun yerler oluşturulmuştur. Salgının seyri ve olası riskler göz önünde bulundurularak siz gençlerden isteğimiz kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulması. Sadece okullarımızda değil buna hayatın her alanında da uyulması gerekmektedir. Özellikle kış mevsiminin gelmesi ile vaka sayılarımız artıyor. Gidiş itibariyle birkaç kat artmaya başladı. Bunun sebebi de sosyal alanlarda insanların kontrolsüz bir şekilde maskesiz mesafesiz bir araya gelmesi ve kurallara uymamasından kaynaklanıyor.  Sizler birer müfettiş gibi aile fertlerini mutlaka uyarmalısınız. “FARKLI OLMAK ZORUNDASINIZ” Sizler son sınıftasınız inşallah 2021 yılında sınava gireceksiniz. Başarının temelinde planlı ve düzenli çalışmak vardır. Eğer sizler çalışırsanız gayret ederseniz bu Ülkeyi bizlerin bıraktığı noktadan çok daha ileri götürürsünüz. Kendinize hedef koyacaksınız. Amacınız olacak. Ve o hedefe emin adımlar ile gideceksiniz. Edepli, ahlaklı, kişilikli, kimlikli ve özgüveninizin yüksek olması gerekmektedir. Mutlaka bir dil bilin ve bol kitap okuyun. Yaşamınızda üst seviyelere gelmek istiyorsanız mutlaka diğerlerinden farklı olmak zorundasınız. Hepinize sağlıklı ve başarılı bir hayat diliyorum” dedi. Bayrak Töreninin ardından Kaymakam Mustafa Güler öğretmenler odasında öğretmenler ile toplantı yaparak okulun ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı. Değerlendirme toplantısı yapıldıktan sonra sınıfları dolaşan Kaymakam Güler öğrencilere derslerinde başarılar diledi.
KAYMAKAM GÜLER ÖĞRENCİLERİ UYARDI:

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, kış mevsiminin gelmesi ile vaka sayılarının arttığını belirterek, kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulması gerektiğini katıldığı bayrak töreninde söyledi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen bayrak törenine katıldı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler,  Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen Bayrak Törenine katıldı. Törende konuşma yapan Kaymakam Güler, “Değerli Belediye Başkan Yardımcımız, Milli Eğitim Şube müdürümüz, okul müdürümüz, çok kıymetli öğretmenlerimiz, muhtarımız, Okul Aile Birliği başkanımız, istikbalimiz gençlerimiz sevgili yavrularımız hepinize hayırlı günler diliyorum en kalbi en içten duygularımla sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyorum.

“OKULLARDA VİRÜSE KARŞI TÜM ÖNLEMLER ALINDI”

Yeni bir eğitim ve Öğretim yılının koronavirüs nedeniyle geç başlamasından dolayı biraz buruğuz ama okullarımızda koronavirüse karşı bütün önlemler alınmış olup, sınıflarda ve diğer alanlarda sosyal mesafe için uygun yerler oluşturulmuştur. Salgının seyri ve olası riskler göz önünde bulundurularak siz gençlerden isteğimiz kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulması. Sadece okullarımızda değil buna hayatın her alanında da uyulması gerekmektedir. Özellikle kış mevsiminin gelmesi ile vaka sayılarımız artıyor. Gidiş itibariyle birkaç kat artmaya başladı. Bunun sebebi de sosyal alanlarda insanların kontrolsüz bir şekilde maskesiz mesafesiz bir araya gelmesi ve kurallara uymamasından kaynaklanıyor.  Sizler birer müfettiş gibi aile fertlerini mutlaka uyarmalısınız.

“FARKLI OLMAK ZORUNDASINIZ”

Sizler son sınıftasınız inşallah 2021 yılında sınava gireceksiniz. Başarının temelinde planlı ve düzenli çalışmak vardır. Eğer sizler çalışırsanız gayret ederseniz bu Ülkeyi bizlerin bıraktığı noktadan çok daha ileri götürürsünüz. Kendinize hedef koyacaksınız. Amacınız olacak. Ve o hedefe emin adımlar ile gideceksiniz. Edepli, ahlaklı, kişilikli, kimlikli ve özgüveninizin yüksek olması gerekmektedir. Mutlaka bir dil bilin ve bol kitap okuyun. Yaşamınızda üst seviyelere gelmek istiyorsanız mutlaka diğerlerinden farklı olmak zorundasınız. Hepinize sağlıklı ve başarılı bir hayat diliyorum” dedi. Bayrak Töreninin ardından Kaymakam Mustafa Güler öğretmenler odasında öğretmenler ile toplantı yaparak okulun ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı. Değerlendirme toplantısı yapıldıktan sonra sınıfları dolaşan Kaymakam Güler öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.