Kocaeli İl Yaşlılık Çalıştayı Yapıldı

Kocaeli 13.08.2025 - 14:08, Güncelleme: 13.08.2025 - 14:08
 

Kocaeli İl Yaşlılık Çalıştayı Yapıldı

‘II. Yaşlılık Şurası’ ön hazırlıkları doğrultusunda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının tensipleriyle ‘Kocaeli İl Yaşlılık Çalıştayı’ Vali İlhami Aktaş başkanlığında düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği ‘Aile Yılı’ kapsamında gerçekleştirilen yaşlı bireylerin yaşam kalitesini arttırmak, talep ve isteklerine çözüm olmak amacıyla ‘II. Yaşlılık Şurası’ ön hazırlıkları doğrultusunda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının tensipleriyle ‘Kocaeli İl Yaşlılık Çalıştayı’ düzenlendi. Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirilen İl Yaşlılık Çalıştayı’na, Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kâmil Tüylüoğlu, İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, ilçe belediyeleri ve ilgili kurumların yetkilileri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. YAŞLILARA YÖNELİK ÇOK BOYUTLU SOSYAL POLİTİKALAR İl Yaşlılık Çalıştayı, Vali İlhami Aktaş’ın çalıştayın ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennilerinde bulunduğu ve çalıştaya katkıda bulunacak tüm kurumların temsilcilerine teşekkürlerini ilettiği konuşmasıyla başladı. Yaşlılara yönelik çok boyutlu sosyal politikaların değerlendirildiği, hizmetlerin kalitesinin arttırılmasına yönelik konuların istişare edildiği çalıştay, görüş ve önerilerin alınması ile devam ederek birçok konu başlığının yer aldığı 7 oturumda gerçekleştirilecek.
‘II. Yaşlılık Şurası’ ön hazırlıkları doğrultusunda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının tensipleriyle ‘Kocaeli İl Yaşlılık Çalıştayı’ Vali İlhami Aktaş başkanlığında düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği ‘Aile Yılı’ kapsamında gerçekleştirilen yaşlı bireylerin yaşam kalitesini arttırmak, talep ve isteklerine çözüm olmak amacıyla ‘II. Yaşlılık Şurası’ ön hazırlıkları doğrultusunda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının tensipleriyle ‘Kocaeli İl Yaşlılık Çalıştayı’ düzenlendi.

Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirilen İl Yaşlılık Çalıştayı’na, Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kâmil Tüylüoğlu, İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, ilçe belediyeleri ve ilgili kurumların yetkilileri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

YAŞLILARA YÖNELİK ÇOK BOYUTLU SOSYAL POLİTİKALAR

İl Yaşlılık Çalıştayı, Vali İlhami Aktaş’ın çalıştayın ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennilerinde bulunduğu ve çalıştaya katkıda bulunacak tüm kurumların temsilcilerine teşekkürlerini ilettiği konuşmasıyla başladı.

Yaşlılara yönelik çok boyutlu sosyal politikaların değerlendirildiği, hizmetlerin kalitesinin arttırılmasına yönelik konuların istişare edildiği çalıştay, görüş ve önerilerin alınması ile devam ederek birçok konu başlığının yer aldığı 7 oturumda gerçekleştirilecek.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.