Kocaeli kitaba koştu

Kocaeli 15.05.2016 - 12:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kocaeli kitaba koştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ‘Kitaba Koş’ etkinliğinde yaklaşık 1500 kişi katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent kültürüne yeni bir boyut kazandırmak, spor ile kitap okuma alışkanlığını aynı potada buluşturmak amacıyla bir ilke imza attı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 8. Kitap Fuarı kapsamında düzenlediği Seka Park alanı içinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgilendirme Noktası önünde saat 10’da başlayan ‘Kitaba Koş’ etkinliğine yaklaşık 1500 kişi katıldı. Yürüyüş Atletizm Pisti’nde son buldu. Yürüyüşe Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Bilgi Evleri ve spor okulları öğrencileri, akademik lise öğrencileri, sporcu ordusu Kağıtspor, Kocaeli Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü ve vatandaşlardan katılım oldu. KOCAELİ’DEN HAKKARİ’YE “Seven, özgür, bilge,saygılı,dürüst,sağlıklı,onurlu,vefalı” gibi değerlerin yazılı olduğu özel tasarımlı tsirtlerin dağıtıldığı yürüyüş Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar’ın start vermesiyle başladı. Yaklaşık 4 kilometrelik halk yürüyüşünde vatandaşlar marinadan sahile girerek  ve sahil boyunu takip ederek, Cumhuriyet Köprüsü üzerinden Atletizm Pistine ulaştı. Atletizm Pisti’nde parkuru tamamlayan tüm katılımcılara ücretsiz kitap hediye edildi. Hediye edilen kitapları Hakkari’de bulunan çocuklara ulaştırmak isteyen öğrenciler kitapları stantlara geri bağışladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ‘Kitaba Koş’ etkinliğinde yaklaşık 1500 kişi katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent kültürüne yeni bir boyut kazandırmak, spor ile kitap okuma alışkanlığını aynı potada buluşturmak amacıyla bir ilke imza attı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 8. Kitap Fuarı kapsamında düzenlediği Seka Park alanı içinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgilendirme Noktası önünde saat 10’da başlayan ‘Kitaba Koş’ etkinliğine yaklaşık 1500 kişi katıldı. Yürüyüş Atletizm Pisti’nde son buldu. Yürüyüşe Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Bilgi Evleri ve spor okulları öğrencileri, akademik lise öğrencileri, sporcu ordusu Kağıtspor, Kocaeli Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü ve vatandaşlardan katılım oldu.

KOCAELİ’DEN HAKKARİ’YE
“Seven, özgür, bilge,saygılı,dürüst,sağlıklı,onurlu,vefalı” gibi değerlerin yazılı olduğu özel tasarımlı tsirtlerin dağıtıldığı yürüyüş Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar’ın start vermesiyle başladı. Yaklaşık 4 kilometrelik halk yürüyüşünde vatandaşlar marinadan sahile girerek  ve sahil boyunu takip ederek, Cumhuriyet Köprüsü üzerinden Atletizm Pistine ulaştı. Atletizm Pisti’nde parkuru tamamlayan tüm katılımcılara ücretsiz kitap hediye edildi. Hediye edilen kitapları Hakkari’de bulunan çocuklara ulaştırmak isteyen öğrenciler kitapları stantlara geri bağışladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi