Kocaeli O toplantıya ev sahipliği yapacak

Kocaeli 27.09.2015 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kocaeli O toplantıya ev sahipliği yapacak

5 Büyükşehir, 3 İl , 121 İlçe ve 24 Belde Belediye Başkanının katılacağı “Yerel Yönetimler Birinci Bölge Toplantısı” Kocaeli de gerçekleşiyor

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Yerel Yönetimler 1. Bölge Toplantısı” Kocaeli de yapılacak. 29 Eylül Salı günü Başiskele de bulunan The-Ness otel de yapılacak toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık katılacak. BİNLERCE DAVETLİ YERALACAK Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 1. Bölge Sorumlusu Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in katkılarıyla gerçekleşecek olan toplantı da, 5 Büyükşehir, 3 il, 121 ilçe, 24 belde belediye başkanının yanı sıra, 4 il genel meclis başkanı, 14 il başkanı, 14 il yerel yönetimler başkanı, 14 kadın ve gençlik kolları yerel yönetim başkanları, 14 İl SKM başkanı, Kocaeli büyükşehir belediye meclis üyeleri, Kocaeli il yönetim kurulu üyeleri yer alacak. 1 BÖLDE YER ALAN İLLER 1. Bölge de; Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Bolu, Düzce, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Eskişehir illeri yer alıyor. Kocaeli de gerçekleştirilecek olan bu önemli toplantı da bu illerden de yetkiler yer alacak.  Bu önemli toplantının Kocaeli de gerçekleşmesi için öncülük eden Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 1. Bölge Sorumlusu İlyas Şeker, 28 Eylül de Ankara, 30 Eylül Erzurum, 4 Ekim Kayseri, 5 Ekim Afyonkarahisar ve 6 Ekim tarihin de Elazığ da yapılacak bölge toplantılarına katılacak.
5 Büyükşehir, 3 İl , 121 İlçe ve 24 Belde Belediye Başkanının katılacağı “Yerel Yönetimler Birinci Bölge Toplantısı” Kocaeli de gerçekleşiyor

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Yerel Yönetimler 1. Bölge Toplantısı” Kocaeli de yapılacak. 29 Eylül Salı günü Başiskele de bulunan The-Ness otel de yapılacak toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık katılacak.

BİNLERCE DAVETLİ YERALACAK

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 1. Bölge Sorumlusu Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in katkılarıyla gerçekleşecek olan toplantı da, 5 Büyükşehir, 3 il, 121 ilçe, 24 belde belediye başkanının yanı sıra, 4 il genel meclis başkanı, 14 il başkanı, 14 il yerel yönetimler başkanı, 14 kadın ve gençlik kolları yerel yönetim başkanları, 14 İl SKM başkanı, Kocaeli büyükşehir belediye meclis üyeleri, Kocaeli il yönetim kurulu üyeleri yer alacak.

1 BÖLDE YER ALAN İLLER

1. Bölge de; Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Bolu, Düzce, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Eskişehir illeri yer alıyor. Kocaeli de gerçekleştirilecek olan bu önemli toplantı da bu illerden de yetkiler yer alacak.  Bu önemli toplantının Kocaeli de gerçekleşmesi için öncülük eden Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 1. Bölge Sorumlusu İlyas Şeker, 28 Eylül de Ankara, 30 Eylül Erzurum, 4 Ekim Kayseri, 5 Ekim Afyonkarahisar ve 6 Ekim tarihin de Elazığ da yapılacak bölge toplantılarına katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi