Kocaeli’de ağaçlar 16. kez kitap açtı

Kocaeli 02.10.2026 - 10:52, Güncelleme: 02.10.2026 - 10:52
 

Kocaeli’de ağaçlar 16. kez kitap açtı

Kocaeli’de geleneksel hale gelen kitap ağacı etkinliği bu yıl 16. Kocaeli Kitap Fuarı öncesinde yeniden gerçekleştirildi. Sabahın erken saatlerinde etkinliğe katılan vatandaşlar, ağaçlara asılan kitapları toplarken kitap sevgisi ve okuma kültürüne dikkat çekildi.

Kocaeli’de kitap ve okuma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen etkinliklerden biri daha gerçekleştirildi. 16. Kocaeli Kitap Fuarı öncesinde ağaçlar bir kez daha kitaplarla buluştu. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlar, ağaçlara asılan kitapları topladı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte hemşehriler kitaplara yoğun ilgi gösterdi. Kitap sevgisi Kocaeli’de büyüyor Etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür edilirken, Kocaeli’de kitap sevgisinin her geçen yıl daha da güçlendiği vurgulandı. Ağaçların 16. kez kitap açması, kentte kitap fuarının artık geleneksel hale gelen etkinliklerinden biri olarak öne çıktı. Kocaeli’de kitap ve okuma kültürünü buluşturan 16. Kocaeli Kitap Fuarı ise 3-11 Ekim tarihleri arasında kitapseverleri ağırlayacak. Kitapseverlere davet Kent genelinden kitapseverlerin yoğun katılım göstermesi beklenen fuar, 3-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında vatandaşların kitaplarla, yazarlarla ve farklı kültürel etkinliklerle bir araya gelmesi hedefleniyor. Kocaeli’de kitap sevgisinin şehre çok yakıştığı ifade edilirken, tüm vatandaşlar 16. Kocaeli Kitap Fuarı’na davet edildi.
Kocaeli’de geleneksel hale gelen kitap ağacı etkinliği bu yıl 16. Kocaeli Kitap Fuarı öncesinde yeniden gerçekleştirildi. Sabahın erken saatlerinde etkinliğe katılan vatandaşlar, ağaçlara asılan kitapları toplarken kitap sevgisi ve okuma kültürüne dikkat çekildi.

Kocaeli’de kitap ve okuma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen etkinliklerden biri daha gerçekleştirildi. 16. Kocaeli Kitap Fuarı öncesinde ağaçlar bir kez daha kitaplarla buluştu.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlar, ağaçlara asılan kitapları topladı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte hemşehriler kitaplara yoğun ilgi gösterdi.

Kitap sevgisi Kocaeli’de büyüyor

Etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür edilirken, Kocaeli’de kitap sevgisinin her geçen yıl daha da güçlendiği vurgulandı. Ağaçların 16. kez kitap açması, kentte kitap fuarının artık geleneksel hale gelen etkinliklerinden biri olarak öne çıktı.

Kocaeli’de kitap ve okuma kültürünü buluşturan 16. Kocaeli Kitap Fuarı ise 3-11 Ekim tarihleri arasında kitapseverleri ağırlayacak.

Kitapseverlere davet

Kent genelinden kitapseverlerin yoğun katılım göstermesi beklenen fuar, 3-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında vatandaşların kitaplarla, yazarlarla ve farklı kültürel etkinliklerle bir araya gelmesi hedefleniyor.

Kocaeli’de kitap sevgisinin şehre çok yakıştığı ifade edilirken, tüm vatandaşlar 16. Kocaeli Kitap Fuarı’na davet edildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi