LÖSEV TEŞEKKÜR 2026
AS UFUK OTO KİRALAMA

Kocaelili soyguncu nereden çıktı!

Kocaeli 04.03.2015 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kocaelili soyguncu nereden çıktı!

Kocaeli''nde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen silahlı soygun suçundan 24 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum olan firari, 40 yaşındaki Erkan Albayrak, Muğla'nın Datça İlçesi'nde yakalandı.

Kocaeli''nde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen silahlı soygun suçundan 24 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum olan firari, 40 yaşındaki Erkan Albayrak, Muğla'nın Datça İlçesi'nde yakalandı.   İlçe merkezinde Ambarcı Caddesi'ndeki bir inşaatta çalışan ve durumundan şüphelenilmesi üzerine polis tarafından gözaltına alınan kişinin, sahte kimlik kullandığı ve silahlı gasp suçundan aranan Erkan Albayrak olduğu ortaya çıktı. Kocaeli'nde 1994 yılında bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen silahlı gasp olayının faili olarak yakalandıktan sonra 24 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum olan Erkan Albayrak, 2005 yılında infazdan yararlanarak cezaevinden çıktı. Cezaevinden çıktıktan 2 yıl sonra, bu kez bir hırsızlık olayının şüphelisi olarak yargılandığı davada 2 yıl hapis cezasına çarptırılınca infazı yanan Albayrak, kalan cezasını çekmesi için aranmaya başladı. Uzun süreden bu yana her yerde aranan Albayrak, Datça'da yakalanarak kalan cezasını çekmek üzere, Muğla Cezaevi'ne gönderildi.   
Kocaeli''nde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen silahlı soygun suçundan 24 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum olan firari, 40 yaşındaki Erkan Albayrak, Muğla'nın Datça İlçesi'nde yakalandı.
Kocaeli''nde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen silahlı soygun suçundan 24 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum olan firari, 40 yaşındaki Erkan Albayrak, Muğla'nın Datça İlçesi'nde yakalandı.

 

İlçe merkezinde Ambarcı Caddesi'ndeki bir inşaatta çalışan ve durumundan şüphelenilmesi üzerine polis tarafından gözaltına alınan kişinin, sahte kimlik kullandığı ve silahlı gasp suçundan aranan Erkan Albayrak olduğu ortaya çıktı. Kocaeli'nde 1994 yılında bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen silahlı gasp olayının faili olarak yakalandıktan sonra 24 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum olan Erkan Albayrak, 2005 yılında infazdan yararlanarak cezaevinden çıktı. Cezaevinden çıktıktan 2 yıl sonra, bu kez bir hırsızlık olayının şüphelisi olarak yargılandığı davada 2 yıl hapis cezasına çarptırılınca infazı yanan Albayrak, kalan cezasını çekmesi için aranmaya başladı. Uzun süreden bu yana her yerde aranan Albayrak, Datça'da yakalanarak kalan cezasını çekmek üzere, Muğla Cezaevi'ne gönderildi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi