Kocaeli’ye dev sağlık merkezi açılacak

Gündem 06.03.2024 - 15:45, Güncelleme: 06.03.2024 - 15:45
 

Kocaeli’ye dev sağlık merkezi açılacak

İzmit İlçesi’ne bağlı Yahya Kaptan Mahallesi’ne yeni bir Aile Sağlığı Merkezi açılacak. Açılacak olan yeni sağlık merkezi 3 dönümlük alana kurulacak.

Kocaeli’nin İzmit İlçesi’ne bağlı Yahya Kaptan Mahallesi’ne yeni bir Aile Sağlığı Merkezi açılacak. Adeta bir poliklinik kadar büyük olacak yeni ASM, 3 bin 76 metrekarelik bir alan üzerinde yükselecek. İçerisinde Mamografi odası, laboratuvar ve kan alma ünitesi ve koordinasyon merkezi gibi pek çok yapının da bulunacağı Aile Sağlık Merkezinde yapılacak Sağlıklı Hayat Merkezinde psikolog ve diyetisyenler de hizmet verecek. Yeni ASM’nin 540 günde tamamlanması bekleniyor.   6 AİLE HEKİMİ HİZMET VERECEK Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, İzmit SHM (Sağlıklı Hayat Merkezi), Sarayönü ASM (Aile Sağlığı Merkezi) ve 112 ASHİ ( Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu) binası yapım işi için ihaleye çıktı. Verilen ilana göre, Yahya Kaptan’da Bestekar Amir Ateş Caddesi ile Beril Sokak’ın kesişiminde bulunan araziye, içerisinde 6 Aile Hekiminin hizmet vereceği yeni bir Aile Sağlık Merkezi (ASM) yapılacak. İHALE 28 MART’TA Söz konusu yeni Aile Sağlık Merkezinin ihalesi ise 28 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek. Saat 11.00’da başlayacak olan ihale, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığı Mali Hizmetler Birimi’nde yapılacak.
İzmit İlçesi’ne bağlı Yahya Kaptan Mahallesi’ne yeni bir Aile Sağlığı Merkezi açılacak. Açılacak olan yeni sağlık merkezi 3 dönümlük alana kurulacak.

Kocaeli’nin İzmit İlçesi’ne bağlı Yahya Kaptan Mahallesi’ne yeni bir Aile Sağlığı Merkezi açılacak. Adeta bir poliklinik kadar büyük olacak yeni ASM, 3 bin 76 metrekarelik bir alan üzerinde yükselecek. İçerisinde Mamografi odası, laboratuvar ve kan alma ünitesi ve koordinasyon merkezi gibi pek çok yapının da bulunacağı Aile Sağlık Merkezinde yapılacak Sağlıklı Hayat Merkezinde psikolog ve diyetisyenler de hizmet verecek. Yeni ASM’nin 540 günde tamamlanması bekleniyor.

 

6 AİLE HEKİMİ HİZMET VERECEK

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, İzmit SHM (Sağlıklı Hayat Merkezi), Sarayönü ASM (Aile Sağlığı Merkezi) ve 112 ASHİ ( Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu) binası yapım işi için ihaleye çıktı. Verilen ilana göre, Yahya Kaptan’da Bestekar Amir Ateş Caddesi ile Beril Sokak’ın kesişiminde bulunan araziye, içerisinde 6 Aile Hekiminin hizmet vereceği yeni bir Aile Sağlık Merkezi (ASM) yapılacak.

İHALE 28 MART’TA

Söz konusu yeni Aile Sağlık Merkezinin ihalesi ise 28 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek. Saat 11.00’da başlayacak olan ihale, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığı Mali Hizmetler Birimi’nde yapılacak.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi