Konu Vatan İse Gerisi Teferruat

Çayırova 21.09.2015 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Konu Vatan İse Gerisi Teferruat

1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığı, tüm ak kadroları ile istişare toplantısında buluştu.

İkiler Resteurantta yapılan AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı istişare toplantısına  İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, SKM Başkanı Ekrem Karahan, İl Başkan Yardımcısı İdris Demir, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra Ak Parti kadrolarında görev almış meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, kurucu belde ve ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.  Belirli aralıklar ile sürekli olarak gerçekleştirilen istişare toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Zafer Kılıç, istişare toplantısının önemi hakkında bilgiler verdi. Konu Vatan İse Gerisi Teferruat Ak  kadrolar olarak görev gözetmeksizin daha çok çalışacaklarını söyleyen Kılıç “Çayırova’da girmedik ev, sıkmadık el bırakmayacağız. Çalışmalarımızda dava şuuru ile hareket etmeliyiz. Hepimiz şunu iyi anlamalıyız bu bir siyasi durum değil hak ile batılın savaşıdır. Geçmişte farklı oyunlar ile ülkemizi karanlık günlere götürmek isteyen şer güçler şimdilerde ise etnik bir savaş çıkarmak için kirli oyunlarına devam ediyorlar. Bu coğrafyada yaşayan insanlar et ve kırnak gibidirler. Böyle olduğumuz için Çanakkale geçilmedi.  Konu vatansa gerisi teferruattır. Ülkemizin istikrarlı bir şekilde güçlenmesi daha çok çalışalım” dedi. Türkiye Tüm İslam Coğrafyasının Umududur Programa katılan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci yaptığı konuşmasında belediye olarak yerelde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bu hizmetlerin artarak devam etmesi için istikrarın devam etmesi gerektiğini ifade etti. Ak Parti hükümeti ile büyüyen ve güçlenen Türkiye tüm İslam coğrafyasının umudu olmuştur. Bu bilinç ile hareket ederek çalışmalarımıza yön vermeliyiz dedi.  İlerleyen saatlerde soru cevap olarak devam eden istişare toplantısında söz alan istişare kurulu üyeleri düşüncelerini dile getirdiler.
1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığı, tüm ak kadroları ile istişare toplantısında buluştu.

İkiler Resteurantta yapılan AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı istişare toplantısına  İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, SKM Başkanı Ekrem Karahan, İl Başkan Yardımcısı İdris Demir, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra Ak Parti kadrolarında görev almış meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, kurucu belde ve ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.  Belirli aralıklar ile sürekli olarak gerçekleştirilen istişare toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Zafer Kılıç, istişare toplantısının önemi hakkında bilgiler verdi.

Konu Vatan İse Gerisi Teferruat

Ak  kadrolar olarak görev gözetmeksizin daha çok çalışacaklarını söyleyen Kılıç “Çayırova’da girmedik ev, sıkmadık el bırakmayacağız. Çalışmalarımızda dava şuuru ile hareket etmeliyiz. Hepimiz şunu iyi anlamalıyız bu bir siyasi durum değil hak ile batılın savaşıdır. Geçmişte farklı oyunlar ile ülkemizi karanlık günlere götürmek isteyen şer güçler şimdilerde ise etnik bir savaş çıkarmak için kirli oyunlarına devam ediyorlar. Bu coğrafyada yaşayan insanlar et ve kırnak gibidirler. Böyle olduğumuz için Çanakkale geçilmedi.  Konu vatansa gerisi teferruattır. Ülkemizin istikrarlı bir şekilde güçlenmesi daha çok çalışalım” dedi.

Türkiye Tüm İslam Coğrafyasının Umududur

Programa katılan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci yaptığı konuşmasında belediye olarak yerelde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bu hizmetlerin artarak devam etmesi için istikrarın devam etmesi gerektiğini ifade etti. Ak Parti hükümeti ile büyüyen ve güçlenen Türkiye tüm İslam coğrafyasının umudu olmuştur. Bu bilinç ile hareket ederek çalışmalarımıza yön vermeliyiz dedi.  İlerleyen saatlerde soru cevap olarak devam eden istişare toplantısında söz alan istişare kurulu üyeleri düşüncelerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi