LÖSEV TEŞEKKÜR 2026
AS UFUK OTO KİRALAMA

Körfez-Dilovası arasında kolay ulaşım

Gündem 26.01.2023 - 12:21, Güncelleme: 26.01.2023 - 12:21
 

Körfez-Dilovası arasında kolay ulaşım

Büyükşehir tarafından Körfez Yukarı Hereke–Dilovası Çerkeşli arasında yapılacak 5 bin 200 metre uzunluktaki yeni yolda çalışmalar sürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez Yukarı Hereke ile Dilovası Çerkeşli arasındaki yeni yolda terasman kazı ve dolgu çalışmaları yapılıyor. Körfez Yukarı Hereke ile Dilovası Çerkeşli ve Dilovası merkezi arasında yapılacak yeni yolla iki ilçe artasında ulaşım daha kısa sürecek.   2 ALT GEÇİT 1 ADET KÖPRÜ Yukarı Hereke’de ikamet eden vatandaşların Dilovası Devlet Hastanesi, Çerkeşli OSB ve ilçe merkezine daha kısa mesafede erişim imkânı sağlayabileceği 5 bin 200 metre uzunluktaki yol gidiş-geliş 2 şerit olacak. Yeni yolda 2 altgeçit ve 1 adet dere köprüsü imalatları da yapılacak. 5 bin 200 metre uzunluktaki yolun 3 kilometrelik alanında kazı ve dolgu çalışmaları devam ediyor. Kalan kısımlarda da kazı ve dolgu çalışmaları yapılacak. 3 kilometrelik alanda 25 bin metreküp kazı ve dolgu çalışması yapıldı.
Büyükşehir tarafından Körfez Yukarı Hereke–Dilovası Çerkeşli arasında yapılacak 5 bin 200 metre uzunluktaki yeni yolda çalışmalar sürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez Yukarı Hereke ile Dilovası Çerkeşli arasındaki yeni yolda terasman kazı ve dolgu çalışmaları yapılıyor.

Körfez Yukarı Hereke ile Dilovası Çerkeşli ve Dilovası merkezi arasında yapılacak yeni yolla iki ilçe artasında ulaşım daha kısa sürecek.

 

2 ALT GEÇİT 1 ADET KÖPRÜ

Yukarı Hereke’de ikamet eden vatandaşların Dilovası Devlet Hastanesi, Çerkeşli OSB ve ilçe merkezine daha kısa mesafede erişim imkânı sağlayabileceği 5 bin 200 metre uzunluktaki yol gidiş-geliş 2 şerit olacak. Yeni yolda 2 altgeçit ve 1 adet dere köprüsü imalatları da yapılacak. 5 bin 200 metre uzunluktaki yolun 3 kilometrelik alanında kazı ve dolgu çalışmaları devam ediyor. Kalan kısımlarda da kazı ve dolgu çalışmaları yapılacak. 3 kilometrelik alanda 25 bin metreküp kazı ve dolgu çalışması yapıldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi