Koronadan ölen Dr. Karakum, gözyaşlarıyla uğurlandı

Darıca 03.12.2020 - 16:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Koronadan ölen Dr. Karakum, gözyaşlarıyla uğurlandı

Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde acil tıp uzmanı olarak görev yapan ve koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren Dr. Mehmet Karakum (55) için hastane önünde tören düzenlendi. Meslektaşları, uğurlama töreninde gözyaşı dökerken, Karakum’un cenazesi, Bağlarbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde acil tıp uzmanı olarak görev yapan Dr. Mehmet Karakum, 23 Kasım günü nöbetini bitirdikten sonra rahatsızlanınca çalıştığı hastanede tedaviye alındı. Dr. Mehmet Karakum'un yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Yoğun bakım ünitesine alınan 2 çocuk babası Karakum, daha sonra Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Dr. Karakum, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. HASTANE ÇALIŞANLARINDAN KARAKUM’A HELALLİK Dr. Mehmet Karakum'un cenazesi, görev yaptığı Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümünün önüne getirilerek, hastane çalışanlarından helallik istendi. Törene Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ile Mehmet Karakum'un eşi Nesibe Karakum ve çocukları ile yakınları katıldı. Dr. Karakum'un Türk bayrağına sarılı tabutuna görevi sırasında üzerinden çıkarmadığı önlüğü de konuldu. Eşi Nesibe Karakum, uzun süre tabuttan gözlerini alamazken, cenaze arabasına karanfiller atan sağlık çalışanları, gözyaşı döktü. Dr. Mehmet Karakum’un cenazesi, kılınan namazın ardından Bağlarbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde acil tıp uzmanı olarak görev yapan ve koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren Dr. Mehmet Karakum (55) için hastane önünde tören düzenlendi. Meslektaşları, uğurlama töreninde gözyaşı dökerken, Karakum’un cenazesi, Bağlarbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde acil tıp uzmanı olarak görev yapan Dr. Mehmet Karakum, 23 Kasım günü nöbetini bitirdikten sonra rahatsızlanınca çalıştığı hastanede tedaviye alındı. Dr. Mehmet Karakum'un yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Yoğun bakım ünitesine alınan 2 çocuk babası Karakum, daha sonra Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Dr. Karakum, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

HASTANE ÇALIŞANLARINDAN KARAKUM’A HELALLİK

Dr. Mehmet Karakum'un cenazesi, görev yaptığı Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümünün önüne getirilerek, hastane çalışanlarından helallik istendi. Törene Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ile Mehmet Karakum'un eşi Nesibe Karakum ve çocukları ile yakınları katıldı. Dr. Karakum'un Türk bayrağına sarılı tabutuna görevi sırasında üzerinden çıkarmadığı önlüğü de konuldu. Eşi Nesibe Karakum, uzun süre tabuttan gözlerini alamazken, cenaze arabasına karanfiller atan sağlık çalışanları, gözyaşı döktü. Dr. Mehmet Karakum’un cenazesi, kılınan namazın ardından Bağlarbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.