“KORSANA HAYIR” demek için toplandılar!

Gebze 04.09.2015 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“KORSANA HAYIR” demek için toplandılar!

Gebze P Plaka Servisçiler Derneği korsan taşımacılığa karşı dün Gebze'de araçlarıyla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önünde bir basın açıklaması yaptılar.

Gebze Yumrukaya Mesire Alanı'nda buluşan Gebze P Plaka Servisçiler Derneği üyeleri birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi binası önüne geldiler. Servisçiler adına burada basın açıklaması yapan Gebze P Plaka Servisçiler Derneği Başkanı Hakan Cankurtaran: "Bizler Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda bulunan P Plaka Servisçiler Derneği olarak sorunlarımızı 4 aydır tüm resmi kuruluşları ziyaret ederek anlattık. Problemlerin çözüm noktalarını ve çözüm yollarını bire bir açıkça net bir şekilde görüştük. 4 ay sonunda geldiğimiz nokta eskisi ile aynı hiçbir değişiklik yok. 900 KORSAN ARAÇ VAR Şuan Gebze ve çevre ilçelerinde derneğimizin fotoğraf ve güzergahı ile saati ile geçiş noktalarını tespit ettiğimiz 900 korsan servis aracı bulunmaktadır. Bu hususta görüşme yaptığımız KBB, UKOME yetkilileri bir aylık denetleme listesi çıkarıp ilçe trafik ekipleri ile birlikte denetlemelere başladılar. Yapılan denetlemelerde az sayıda olsa korsan servis araçları trafikten men edilmiştir. Gebze, Darıca ilçelerinde uygulama tarihi ve saatlerinde uygulamalar yapılmamış yapılsa bile saatlere riayet edilmemiş ve kayda değer korsan araç denetlemesi kanunlarda açıkça belirtilmesine rağmen memurlar tarafından göz ardı edildiği tarafımızdan tespit edilmiştir. GÖREVE DAVET EDİYORUZ Korsan taşımacılık kanunu kapsamında Kocaeli genelinde P plakalı resmi kanunlara nizamlara uygun personel ve öğrenci servis araçları dışında servis taşımacılığı yapan araçların biran önce denetlenmeleri kontrol yapılması ve şehir içinde belgesi olan veya olmayan araçların trafikten men edilmesi hususunda; Kocaeli valisi olmak üzere tüm mülkü amirleri göreve davet ediyoruz" dedi. Yapılan basın açıklamasının ardından servisçiler olaysız bir şekilde dağıldı.
Gebze P Plaka Servisçiler Derneği korsan taşımacılığa karşı dün Gebze'de araçlarıyla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önünde bir basın açıklaması yaptılar.

Gebze Yumrukaya Mesire Alanı'nda buluşan Gebze P Plaka Servisçiler Derneği üyeleri birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi binası önüne geldiler. Servisçiler adına burada basın açıklaması yapan Gebze P Plaka Servisçiler Derneği Başkanı Hakan Cankurtaran: "Bizler Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda bulunan P Plaka Servisçiler Derneği olarak sorunlarımızı 4 aydır tüm resmi kuruluşları ziyaret ederek anlattık. Problemlerin çözüm noktalarını ve çözüm yollarını bire bir açıkça net bir şekilde görüştük. 4 ay sonunda geldiğimiz nokta eskisi ile aynı hiçbir değişiklik yok.

900 KORSAN ARAÇ VAR

Şuan Gebze ve çevre ilçelerinde derneğimizin fotoğraf ve güzergahı ile saati ile geçiş noktalarını tespit ettiğimiz 900 korsan servis aracı bulunmaktadır. Bu hususta görüşme yaptığımız KBB, UKOME yetkilileri bir aylık denetleme listesi çıkarıp ilçe trafik ekipleri ile birlikte denetlemelere başladılar.

Yapılan denetlemelerde az sayıda olsa korsan servis araçları trafikten men edilmiştir. Gebze, Darıca ilçelerinde uygulama tarihi ve saatlerinde uygulamalar yapılmamış yapılsa bile saatlere riayet edilmemiş ve kayda değer korsan araç denetlemesi kanunlarda açıkça belirtilmesine rağmen memurlar tarafından göz ardı edildiği tarafımızdan tespit edilmiştir.

GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Korsan taşımacılık kanunu kapsamında Kocaeli genelinde P plakalı resmi kanunlara nizamlara uygun personel ve öğrenci servis araçları dışında servis taşımacılığı yapan araçların biran önce denetlenmeleri kontrol yapılması ve şehir içinde belgesi olan veya olmayan araçların trafikten men edilmesi hususunda; Kocaeli valisi olmak üzere tüm mülkü amirleri göreve davet ediyoruz" dedi. Yapılan basın açıklamasının ardından servisçiler olaysız bir şekilde dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi