19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Mahallemizde hizmet yok!”

Gebze 28.05.2020 - 22:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Mahallemizde hizmet yok!”

GEBZE BELEDİYE BAŞKANI ZİNNUR BÜYÜKGÖZ’E ÇAĞRI!

Beylikbağı Mahalle Muhtarı Mesut Albayrak, “Bizler siyaset peşinde koşan insanlar değiliz. Siyaset peşinde koşanlar için çalışıyoruz ancak pek bir hizmet göremiyoruz” dedi. Covid-19 tedbirleri kapsamında telekonferansla; Beylikbağı Mahalle Muhtarı Mesut Albayrak ile görüşme gerçekleştirdik. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ve kendilerinin bir yılını değerlendiren Albayrak, “İlk dönemim olan mahalle muhtarlığımda 1 yıl boyunca mahallemizde ihtiyaç sahiplerine ihtiyaçlarını ulaştırdık. Yapılan hayırları ve yardımları afişe etmeden yaptık. Belediye ve AK Parti ilçe teşkilatının mahallemizle olan iletişimi zayıf. Bizler daha sık iletişim kurmak isteriz. Diğer siyasi partiler geldi. Mahallemizde sağlık ocağı olmadığı için belediye başkanımızdan sağlık ocağı yapılması konusunda destek istemiştik ancak sağlık ocağı alanı bulunmadığını söyledi. ALTGEÇİT YA DA ÜSTGEÇİT İSTİYORUZ Mahallemizden geçen Yeni Bağdat Caddesi mahallemizi ikiye ayırdı. Burası içim mahallemize altgeçit, üstgeçit ya da bir ışıklandırma istemiştik; çünkü çok fazla kaza oluyor. Ancak bu da gerçekleşmedi. Mahallemizde yapılan İSU çalışmalarından memnunuz ancak Park Bahçeler ve Fen İşleri çalışmalarından memnun değiliz. Bizler siyaset peşinde koşan insanlar değiliz. Siyaset peşinde koşanlar için çalışıyoruz ancak pek bir hizmet göremiyoruz” diye konuştu.
GEBZE BELEDİYE BAŞKANI ZİNNUR BÜYÜKGÖZ’E ÇAĞRI!

Beylikbağı Mahalle Muhtarı Mesut Albayrak, “Bizler siyaset peşinde koşan insanlar değiliz. Siyaset peşinde koşanlar için çalışıyoruz ancak pek bir hizmet göremiyoruz” dedi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında telekonferansla; Beylikbağı Mahalle Muhtarı Mesut Albayrak ile görüşme gerçekleştirdik. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ve kendilerinin bir yılını değerlendiren Albayrak, “İlk dönemim olan mahalle muhtarlığımda 1 yıl boyunca mahallemizde ihtiyaç sahiplerine ihtiyaçlarını ulaştırdık. Yapılan hayırları ve yardımları afişe etmeden yaptık. Belediye ve AK Parti ilçe teşkilatının mahallemizle olan iletişimi zayıf. Bizler daha sık iletişim kurmak isteriz. Diğer siyasi partiler geldi. Mahallemizde sağlık ocağı olmadığı için belediye başkanımızdan sağlık ocağı yapılması konusunda destek istemiştik ancak sağlık ocağı alanı bulunmadığını söyledi.

ALTGEÇİT YA DA ÜSTGEÇİT İSTİYORUZ

Mahallemizden geçen Yeni Bağdat Caddesi mahallemizi ikiye ayırdı. Burası içim mahallemize altgeçit, üstgeçit ya da bir ışıklandırma istemiştik; çünkü çok fazla kaza oluyor. Ancak bu da gerçekleşmedi. Mahallemizde yapılan İSU çalışmalarından memnunuz ancak Park Bahçeler ve Fen İşleri çalışmalarından memnun değiliz. Bizler siyaset peşinde koşan insanlar değiliz. Siyaset peşinde koşanlar için çalışıyoruz ancak pek bir hizmet göremiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.