19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Askıda Ekmeğe Devam Ediyor

Siyaset 09.08.2018 - 16:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP Askıda Ekmeğe Devam Ediyor

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, askıda ekmek projesinin devam ettiğini söyledi.

Ekmeğe yapılan zamların ardından MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli teşkilatlarına askıda ekmek projesi bildirisi göndermişti. Gebze’de büyük bir teveccüh ile başlayan askıda ekmek projesinin devam ettiğini söyleyen MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Askıda ekmek projemiz devam ediyor. Birkaç gün aralıklar ile fırınları gezerek askıda ekmek projesinin gelişimi hakkında bilgi alıyoruz. Bu yapmış olduğumuz kampanyalara Gebzeli hemşerilerimizi ve tüm vatandaşlarımızı, ülkesini bayrağını seven herkesi davet ediyorum.” dedi. DERİLER ÜLKÜ OCAKLARINA Başkan Taşdemir Ülkü Ocakları’nın kurban derisi bağışı hakkında da bilgilendirmelerde bulunarak, “Önümüzdeki kurban bayramında ‘Vatan için kurban olurum’ projesini Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı yürütüyor. Biz MHP Gebze olarak ülkü ocaklarına destek oluyoruz. Gençler bizim geleceğimizin teminatı. Onun için biz kampanyamızı ülkü ocaklarını desteklemek şeklinde gerçekleştiriyoruz. Tüm vatandaşlarımızın ilgili telefonlara ulaşarak kurban derilerini bu ülke için canını seve seve vermiş ve kurban olmuş olan ezan susmasın bayrak inmesin Vatan bölünmesin diye yetişen geçlerimiz için kullanmalarını tavsiye ediyorum.” diye konuştu.
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, askıda ekmek projesinin devam ettiğini söyledi.

Ekmeğe yapılan zamların ardından MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli teşkilatlarına askıda ekmek projesi bildirisi göndermişti. Gebze’de büyük bir teveccüh ile başlayan askıda ekmek projesinin devam ettiğini söyleyen MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Askıda ekmek projemiz devam ediyor. Birkaç gün aralıklar ile fırınları gezerek askıda ekmek projesinin gelişimi hakkında bilgi alıyoruz. Bu yapmış olduğumuz kampanyalara Gebzeli hemşerilerimizi ve tüm vatandaşlarımızı, ülkesini bayrağını seven herkesi davet ediyorum.” dedi.

DERİLER ÜLKÜ OCAKLARINA

Başkan Taşdemir Ülkü Ocakları’nın kurban derisi bağışı hakkında da bilgilendirmelerde bulunarak, “Önümüzdeki kurban bayramında ‘Vatan için kurban olurum’ projesini Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı yürütüyor. Biz MHP Gebze olarak ülkü ocaklarına destek oluyoruz. Gençler bizim geleceğimizin teminatı. Onun için biz kampanyamızı ülkü ocaklarını desteklemek şeklinde gerçekleştiriyoruz. Tüm vatandaşlarımızın ilgili telefonlara ulaşarak kurban derilerini bu ülke için canını seve seve vermiş ve kurban olmuş olan ezan susmasın bayrak inmesin Vatan bölünmesin diye yetişen geçlerimiz için kullanmalarını tavsiye ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.