MHP Dilovası’ndan “Komşum Nasılsın?” Ziyaretleri

Dilovası 03.08.2026 - 10:02, Güncelleme: 03.08.2026 - 10:02
 

MHP Dilovası’ndan “Komşum Nasılsın?” Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Başkanlığı, “Komşum Nasılsın?” ziyaretleri kapsamında ilçenin yakından tanıdığı isimlerle bir araya gelerek gönül köprülerini güçlendirmeyi sürdürdü.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Özdemir Emlak sahibi Mehmet Özdemir, Tavşancıl Balıkçılar Barınağı Başkanı İhsan Köse ile geçmiş dönem Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman ve Ergün Köse ziyaret edildi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmalarda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı. MHP Dilovası İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ziyaretlerin temel amacının gönül bağlarını kuvvetlendirmek ve dava büyükleriyle bir araya gelerek hasbihal etmek olduğu vurgulandı. Açıklamada ayrıca, “Komşum Nasılsın?” ziyaretleri kapsamında bir araya geldiğimiz dava büyüklerimiz Özdemir Emlak sahibi Mehmet Özdemir, Tavşancıl Balıkçılar Barınağı Başkanı İhsan Köse, geçmiş dönem Belediye Başkanımız Musa Kahraman ve Ergün Köse’ye misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, kendilerine sağlık ve bereket dolu bir ömür diliyoruz.” ifadelerine yer verildi. İlçe teşkilatının toplumun farklı kesimleriyle buluşmaya yönelik ziyaretlerini önümüzdeki süreçte de sürdüreceği belirtildi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Başkanlığı, “Komşum Nasılsın?” ziyaretleri kapsamında ilçenin yakından tanıdığı isimlerle bir araya gelerek gönül köprülerini güçlendirmeyi sürdürdü.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Özdemir Emlak sahibi Mehmet Özdemir, Tavşancıl Balıkçılar Barınağı Başkanı İhsan Köse ile geçmiş dönem Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman ve Ergün Köse ziyaret edildi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmalarda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.

MHP Dilovası İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ziyaretlerin temel amacının gönül bağlarını kuvvetlendirmek ve dava büyükleriyle bir araya gelerek hasbihal etmek olduğu vurgulandı.

Açıklamada ayrıca, “Komşum Nasılsın?” ziyaretleri kapsamında bir araya geldiğimiz dava büyüklerimiz Özdemir Emlak sahibi Mehmet Özdemir, Tavşancıl Balıkçılar Barınağı Başkanı İhsan Köse, geçmiş dönem Belediye Başkanımız Musa Kahraman ve Ergün Köse’ye misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, kendilerine sağlık ve bereket dolu bir ömür diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

İlçe teşkilatının toplumun farklı kesimleriyle buluşmaya yönelik ziyaretlerini önümüzdeki süreçte de sürdüreceği belirtildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi