MHP Gebze Teşkilatı, Ülkü Ocakları’ndaki Kur’an-ı Kerim Tilavetine Katıldı

Gündem 31.07.2026 - 11:49, Güncelleme: 31.07.2026 - 11:49
 

MHP Gebze Teşkilatı, Ülkü Ocakları’ndaki Kur’an-ı Kerim Tilavetine Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız ve ilçe yöneticileri, Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek şehitler ve ebediyete irtihal edenler için düzenlenen haftalık Kur’an-ı Kerim tilavetine katıldı.

Gerçekleştirilen programda, vatan uğruna can veren şehitlerin ve geçmiş büyüklerin ruhları için Kur’an-ı Kerim okunurken, dualar edildi. Manevi atmosferin hâkim olduğu buluşmada, birlik, beraberlik ve milli-manevi değerlerin önemine vurgu yapıldı. Programın ardından MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız, nazik ev sahipliğinden dolayı Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Mesut Erol'a ve programa katılım sağlayan genç ülkücülere teşekkür etti. Yapılan açıklamada, gençlerin milli ve manevi değerler etrafında bir araya gelmesinin önemine dikkat çekilirken, bu tür programların birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirdiği ifade edildi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından edilen dualarla program sona ererken, katılımcılar yapılan ibadetlerin ve duaların kabul olması temennisinde bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız ve ilçe yöneticileri, Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek şehitler ve ebediyete irtihal edenler için düzenlenen haftalık Kur’an-ı Kerim tilavetine katıldı.

Gerçekleştirilen programda, vatan uğruna can veren şehitlerin ve geçmiş büyüklerin ruhları için Kur’an-ı Kerim okunurken, dualar edildi. Manevi atmosferin hâkim olduğu buluşmada, birlik, beraberlik ve milli-manevi değerlerin önemine vurgu yapıldı.

Programın ardından MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız, nazik ev sahipliğinden dolayı Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Mesut Erol'a ve programa katılım sağlayan genç ülkücülere teşekkür etti. Yapılan açıklamada, gençlerin milli ve manevi değerler etrafında bir araya gelmesinin önemine dikkat çekilirken, bu tür programların birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirdiği ifade edildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından edilen dualarla program sona ererken, katılımcılar yapılan ibadetlerin ve duaların kabul olması temennisinde bulundu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi