GEBZE BELEDİYESİ 30 AĞUSTOS İLANI

Minik Öğrencilerden Başkan Demirci’ye Anlamlı Ziyaret

Çayırova 19.01.2016 - 14:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Minik Öğrencilerden Başkan Demirci’ye Anlamlı Ziyaret

Çayırova Belediyesi Güzeltepe Türkan Göktürk Bilgievi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ziyaret etti.

etti. Eğitime ve kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten öğrenciler, aynı zamanda başkan Demirci’ye yazdıkları  Öncelikle öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden başkan Demirci, minik misafirlerini kapıda  karşıladı. Öğrencilere çikolatada ikram eden Demirci, Bilgievleri hakkında öğrencilerin fikirlerini aldı.  Bilgievlerinde verilen eğitimler hakkında fikirlerini aktaran öğrencileri tebrik eden Demirci,  Çayırova’daki Bilgievlerinin örnek bir çalışma olduğunu vurguladı.  Gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerle sıcak bir sohbet ortamı oluşturan başkan Demirci, kendisine  yazılan mektubu Bilgievi öğrencisi Aysun’dan dinledi. Anlamlı ve bir o kadar da güzel satırların kaleme  alındığı mektubu dinleyen Demirci, Aysun’a teşekkür etti. Bilgievlerinin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gördüklerini dile getiren başkan Demirci, eğitimin  önemine vurgu yaparak, 2 yeni Bilgievinin de kısa sürede açılacağını belirtti. Son dönemde yaptıkları  eğitim yatırımlarıyla eğitim ağının daha da büyüdüğüne dikkat çeken Demirci, “Bir şehrin gelişmesi  ancak eğitim seviyesinin gelişmesiyle mümkün. Biz belediye olarak çocuklarımızın faydalanabileceği  kurslar ve eğitim alanları oluşturmaya devam edeceğiz. Anaokulundan, Üniversiteye kadar eğitim  desteği verdiğimiz, Çocuk Kulüplerimiz, Bilgievlerimiz ve Gençlik Merkezlerimiz var. Hedefimiz bu  eğitim yuvalarımızın sayısını arttırmak, daha fazla öğrenciye hizmet verebilmek, çocuklarımıza ve  ailelerine ücretsiz verdiğimiz kurslarla fırsat eşitliği sunmaktır.” dedi.  Bilgievlerinde sadece akademik kuşlar verilmediğini ifade eden Demirci, “Bilgievlerimiz  öğrencilerimizin okullarındaki derslerine ek olarak akademik yardımcı kurslar sunuyor. Türkçe,  Matematik, Fen Bilgisi ve İngilizce gibi derslerin yanı sıra birçok alanda da eğitim veriyoruz. Bunların  en önemlisi olan, çocuklarımıza sevgi, hoşgörü, vatan sevgisi gibi birçok konuyu içinde barındıran  değerler eğitimi veriyoruz. Ailelerimizin ve kıymetli çocuklarının en iyi şekilde eğitim alabilmesi adına  çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.
Çayırova Belediyesi Güzeltepe Türkan Göktürk Bilgievi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ziyaret etti.

etti. Eğitime ve kendilerine verdiği destekten dolayı

teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten öğrenciler, aynı zamanda başkan Demirci’ye yazdıkları 

Öncelikle öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden başkan Demirci, minik misafirlerini kapıda 

karşıladı. Öğrencilere çikolatada ikram eden Demirci, Bilgievleri hakkında öğrencilerin fikirlerini aldı. 

Bilgievlerinde verilen eğitimler hakkında fikirlerini aktaran öğrencileri tebrik eden Demirci, 

Çayırova’daki Bilgievlerinin örnek bir çalışma olduğunu vurguladı. 

Gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerle sıcak bir sohbet ortamı oluşturan başkan Demirci, kendisine 

yazılan mektubu Bilgievi öğrencisi Aysun’dan dinledi. Anlamlı ve bir o kadar da güzel satırların kaleme 

alındığı mektubu dinleyen Demirci, Aysun’a teşekkür etti.

Bilgievlerinin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gördüklerini dile getiren başkan Demirci, eğitimin 

önemine vurgu yaparak, 2 yeni Bilgievinin de kısa sürede açılacağını belirtti. Son dönemde yaptıkları 

eğitim yatırımlarıyla eğitim ağının daha da büyüdüğüne dikkat çeken Demirci, “Bir şehrin gelişmesi 

ancak eğitim seviyesinin gelişmesiyle mümkün. Biz belediye olarak çocuklarımızın faydalanabileceği 

kurslar ve eğitim alanları oluşturmaya devam edeceğiz. Anaokulundan, Üniversiteye kadar eğitim 

desteği verdiğimiz, Çocuk Kulüplerimiz, Bilgievlerimiz ve Gençlik Merkezlerimiz var. Hedefimiz bu 

eğitim yuvalarımızın sayısını arttırmak, daha fazla öğrenciye hizmet verebilmek, çocuklarımıza ve 

ailelerine ücretsiz verdiğimiz kurslarla fırsat eşitliği sunmaktır.” dedi. 

Bilgievlerinde sadece akademik kuşlar verilmediğini ifade eden Demirci, “Bilgievlerimiz 

öğrencilerimizin okullarındaki derslerine ek olarak akademik yardımcı kurslar sunuyor. Türkçe, 

Matematik, Fen Bilgisi ve İngilizce gibi derslerin yanı sıra birçok alanda da eğitim veriyoruz. Bunların 

en önemlisi olan, çocuklarımıza sevgi, hoşgörü, vatan sevgisi gibi birçok konuyu içinde barındıran 

değerler eğitimi veriyoruz. Ailelerimizin ve kıymetli çocuklarının en iyi şekilde eğitim alabilmesi adına 

çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi