O internet sapığının cezası belli oldu
O internet sapığının cezası belli oldu
İnternette kendini futbolcu olarak tanıtıp çıplak fotoğraflarını elde ettiği yaşı küçük kızlara şantaj yapan Tunahan K., 6 yıl hapse mahkûm edildi. Hâkim, ‘pişmanlık belirtisi yok’ dediği sanığa üst sınırdan ceza verdi.
İnternette kendini futbolcu olarak tanıtıp çıplak fotoğraflarını elde ettiği yaşı küçük kızlara şantaj yapan Tunahan K., 6 yıl hapse mahkûm edildi. Hâkim, ‘pişmanlık belirtisi yok’ dediği sanığa üst sınırdan ceza verdi.
İnternet escort bayan avrupa yakası sapığı Tunahan K.'nin 6 yıl hapse çarptırılmasına neden olan olay 3 yıl önce meydana geldi. Olay tarihinde 16 yaşında öğrenci olan A.O., Facebook'ta gezinirken Tolga Saygılı'ya yanlışlıkla arkadaşlık istediği yolladı. Karşı taraf isteği anında kabul ederken, A.O mesaj atarak isteğin yanlışlıkla telefonun escort bayan taksim donması sonucu gittiğini söyledi. Tolga Saygılı sahte ismini kullanan Tunahan K. ise ( 23) tanışmak rus escort kızlar istediğini yazdı. Kendini Eskişehirsporlu futbolcu Tolga Saygılı diye tanıtıp Antalya'da idmanda oldukları yalanını söyledi. Uzun uğraşlar veren Tunahan K., A.O.'nun telefon numarasını ele geçirdi. Bir süre karşılıklı mesajlaştılar. Küçük kızdan önce normal sonra iç çamaşırlı fotoğraflar escort bayan tuzla isteyen Tunahan K., fotoğraflara fotomontaj yaparak A.O. adına bir Facebook hesabı açtı ve cep telefonu numarası dahil birçok bilgisini burada paylaştı. Kara, bu hesabı kullanarak şantaja başladı ve kızdan çıplak fotoğraf göndermesini, aksi halde her şeyi ailesine anlatacağı tehdidinde bulundu. Son olarak Kocaeli'nde maçta olduğunu, maçı izlemeye gelmesi halinde fotoğrafları sileceğini söyleyince A.O. 16 Mayıs 2013'te polise şikâyette bulundu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.