Oğlu ilk kez kullandı

07.06.2015 - 12:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Oğlu ilk kez kullandı

Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, oyunu Çankaya İlkokulu'nda kullandı. Davutoğlu ile birlikte okula gelen oğlu Mehmet Davutoğlu da ilk kez oy kullandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, 25. dönem milletvekili genel seçimi için oyunu Çankaya İlkokulu'nda kullandı. BAŞBAKAN'IN OĞLU İLK KEZ OY KULLANDI Sare Davutoğlu, genel seçim için oyunu, Çankaya İlkokulu'ndaki 1164 numaralı sandıkta verdi. Sare Davutoğlu ile okula gelen oğlu Mehmet Davutoğlu da ilk kez oy kullandı. Sare Davutoğlu ile oğlu Mehmet Davutoğlu, oylarını kullandıktan sonra okuldan ayrıldı.
Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, oyunu Çankaya İlkokulu'nda kullandı. Davutoğlu ile birlikte okula gelen oğlu Mehmet Davutoğlu da ilk kez oy kullandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, 25. dönem milletvekili genel seçimi için oyunu Çankaya İlkokulu'nda kullandı.

BAŞBAKAN'IN OĞLU İLK KEZ OY KULLANDI

Sare Davutoğlu, genel seçim için oyunu, Çankaya İlkokulu'ndaki 1164 numaralı sandıkta verdi. Sare Davutoğlu ile okula gelen oğlu Mehmet Davutoğlu da ilk kez oy kullandı.

Sare Davutoğlu ile oğlu Mehmet Davutoğlu, oylarını kullandıktan sonra okuldan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi