Osman Akbulut da koronavirüse yakalandı

Siyaset 02.12.2020 - 14:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Osman Akbulut da koronavirüse yakalandı

Koronavirüse yakalanan AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Osman Akbulut, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi ve önceki dönem AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un yaptırdığı korona virüs testi pozitif çıktı. Akbulut sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sağlık durumunun iyi olduğunu ve tedavi sürecinin evde devam ettiğini dile getirdi. Akbulut yaptığı açıklamada, “Değerli dostlar, Covid-19 testimin pozitif çıkması sonucu izolasyon ve tedavi sürecine evimizde devam ediyoruz. Çok şükür sağlığımız ve genel durumumuz iyi. Rabbimden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Azami derecede tedbirlere uyarak bu salgın hastalığı yenmemiz gerekiyor. Sevgiyle, sağlıcakla kalın. Allah’a emanet olun. Saygılarımla” dedi.

Koronavirüse yakalanan AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Osman Akbulut, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi ve önceki dönem AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un yaptırdığı korona virüs testi pozitif çıktı. Akbulut sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sağlık durumunun iyi olduğunu ve tedavi sürecinin evde devam ettiğini dile getirdi. Akbulut yaptığı açıklamada, “Değerli dostlar, Covid-19 testimin pozitif çıkması sonucu izolasyon ve tedavi sürecine evimizde devam ediyoruz. Çok şükür sağlığımız ve genel durumumuz iyi. Rabbimden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Azami derecede tedbirlere uyarak bu salgın hastalığı yenmemiz gerekiyor. Sevgiyle, sağlıcakla kalın. Allah’a emanet olun. Saygılarımla” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.