19 MAYIS KBB 2026
GEBZE 19 MAYIS 2026

Osmangazi Köprüsü'nde bayram yoğunluğu

Kocaeli 01.07.2016 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Osmangazi Köprüsü'nde bayram yoğunluğu

Ramazan Bayramı öncesinde yola çıkan tatilciler, dün hizmete açılan Osmangazi Köprüsü'nde zaman zaman yoğunluk oluşturmaya başladı.

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından dün açılışı gerçekleştirilen ve bayram süresince ücretsiz olacağı açıklanan, köprüden araç geçişleri sürüyor. Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü sayesinde İzmit Körfezi 4-6 dakikada geçiliyor. Denizden Körfez geçişinin yapıldığı Eskihisar Feribot İskelesi'nde ise araç yoğunluğu yaşanmıyor. Bölgede işletmecilik yapan vatandaşlar, uzun zamandır feribot iskelesinin bu kadar sakin görüldüğünü belirterek, bayram süresince ücretsiz olmasının vatandaşları Osmangazi Köprüsü'ne yönlendirdiğini kaydetti. Bu arada, dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4'üncü sırada bulunan Osmangazi Köprüsü'nü kullanan sürücülerin, zaman zaman araçlarını durdurarak, özçekim yaptıkları görüldü. Osmangazi Köprüsü açıldı, Eskihisar İskelesi boşaldı   Kaynak: Osmangazi Köprüsü'nde bayram yoğunluğu
Ramazan Bayramı öncesinde yola çıkan tatilciler, dün hizmete açılan Osmangazi Köprüsü'nde zaman zaman yoğunluk oluşturmaya başladı.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından dün açılışı gerçekleştirilen ve bayram süresince ücretsiz olacağı açıklanan, köprüden araç geçişleri sürüyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü sayesinde İzmit Körfezi 4-6 dakikada geçiliyor.

Denizden Körfez geçişinin yapıldığı Eskihisar Feribot İskelesi'nde ise araç yoğunluğu yaşanmıyor.

Bölgede işletmecilik yapan vatandaşlar, uzun zamandır feribot iskelesinin bu kadar sakin görüldüğünü belirterek, bayram süresince ücretsiz olmasının vatandaşları Osmangazi Köprüsü'ne yönlendirdiğini kaydetti.

Bu arada, dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4'üncü sırada bulunan Osmangazi Köprüsü'nü kullanan sürücülerin, zaman zaman araçlarını durdurarak, özçekim yaptıkları görüldü.

20160701_2_17821079_11843069.jpg

Kaynak: Osmangazi Köprüsü'nde bayram yoğunluğu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi