Özdinçer son yolculuğuna uğurlandı!

Darıca 21.09.2020 - 14:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Özdinçer son yolculuğuna uğurlandı!

Uzun yıllar Aslan Çimento’da sendika başkanlığı yapan Darıca’nın tanınan ve sevilen simalarından Mustafa Özdinçer(73) dün gece geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat etti. Bir dönem Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor’da yöneticilik yapan, ‘Toto Ali’ lakabıyla bilinen Ali Özdinçer’in abisi olan Mustafa Özdinçer’in cenazesi bugün Kavala Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Darıca eski mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi. CENAZEYE BIYIK DA KATILDI Özdinçer ailesini acılı günlerinde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, önceki dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıcalı ünlü yapımcı ve senarist Birol Güven ile çok sayıda iş, siyaset ve spor insanı yalnız bırakmadı. Gazetemiz olarak merhuma Allah’tan rahmet, Özdinçer ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.  

Uzun yıllar Aslan Çimento’da sendika başkanlığı yapan Darıca’nın tanınan ve sevilen simalarından Mustafa Özdinçer(73) dün gece geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat etti. Bir dönem Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor’da yöneticilik yapan, ‘Toto Ali’ lakabıyla bilinen Ali Özdinçer’in abisi olan Mustafa Özdinçer’in cenazesi bugün Kavala Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Darıca eski mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

CENAZEYE BIYIK DA KATILDI

Özdinçer ailesini acılı günlerinde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, önceki dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıcalı ünlü yapımcı ve senarist Birol Güven ile çok sayıda iş, siyaset ve spor insanı yalnız bırakmadı. Gazetemiz olarak merhuma Allah’tan rahmet, Özdinçer ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.