Öze dönüşün rengi!

Gündem 21.10.2020 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Öze dönüşün rengi!

Filli Boya, mekanlarda tazenlenmiş bir his yaratan, sıcacık rengiyle insanın içini ısıtan, 2021’in en trend renklerinden olmaya aday toprak tonu ‘Hasır 295’’i yılın rengi etiketiyle beğeniye sunuyor. Yeniden doğuşu ve öze dönüşü  temsil eden ‘toprak’ temalı renk skalası ile Filli Boya, 2021 yılının renk trendlerine yön verirken yaşam alanlarının huzur dolu mekanlara dönüşmesini sağlıyor. YENİ DENEYİMLER, YENİ OLUŞUMLAR, MEVCUT DÜZENDEN UZAKLAŞTIRAN YEPYENİ KURALLAR… Tüm insanlık olarak farklı alışkanlıkların edinildiği bir dönemden geçerken evlerimizde geçirdiğimiz zaman her zamankinden çok daha fazla oldu… ‘Yeni normal’e adapte olmaya çalıştığımız bu süreçte en huzur bulduğumuz, kendimizi en güvende hissetiğimiz alanlarımız evlerimizde; yeni umutlara, arınmaya, özümüze dönmek ve  yenilenmek istiyoruz. Huzura, dinginliğe ve zamanın daha yavaş aktığı bir yaşama atıfta bulunan Filli Boya, toprak anadan aldığı ilhamla 2021 yılının rengi ‘toprak tonu’ diyor. Yaşam alanlarına değer katan Filli Boya, 2021’nin renk trendlerini belirlerken insanlığın varoluşundan beri ona yuva olan, yaşam sunan özü, geleceğe dair umudu, toprağı konu alıyor. Özüne dönmek isteyen insanın toprakla olan ilişkisine ayna tutuyor.  Toprak; insanlığın varoluşundan beri ona yuva olurken yaşamın özü sunuyor ve geleceğe dair umut yaratıyor… Modern hayatla birlikte toprakla bağımız giderek koparken, geride bırakmaya hazırlandığımız yılın yaşattığı zorluklarla daha da ayrı düştük. Ama artık özümüze dönme zamanı... Sıcak toprak tonlarının arındırıcı etkisi zamanın hızlı akışını yavaşlatarak doğaya, doğallığa yönelmemize çağrı yapan Filli Boya, endişelerimizden sıyırarak dingin bir yaşam tarzı sunan 2021 yılının rengi ‘Hasır 295’ ile toprağın sıcaklığını mekanlara taşıyor. Doğaya dönüşün simgesi toprak tonları 2021’de tercih edilecek renkler arasında... Özellikle ahşap malzemelerle kombinlendiği zaman huzur veren sakinleştirici özelliğiyle ön plana çıkan toprak tonları, 2021 dekorasyon trendleri arasında oldukça popüler olmaya aday!  

Filli Boya, mekanlarda tazenlenmiş bir his yaratan, sıcacık rengiyle insanın içini ısıtan, 2021’in en trend renklerinden olmaya aday toprak tonu ‘Hasır 295’’i yılın rengi etiketiyle beğeniye sunuyor. Yeniden doğuşu ve öze dönüşü  temsil eden ‘toprak’ temalı renk skalası ile Filli Boya, 2021 yılının renk trendlerine yön verirken yaşam alanlarının huzur dolu mekanlara dönüşmesini sağlıyor.

YENİ DENEYİMLER, YENİ OLUŞUMLAR, MEVCUT DÜZENDEN UZAKLAŞTIRAN YEPYENİ KURALLAR…

Tüm insanlık olarak farklı alışkanlıkların edinildiği bir dönemden geçerken evlerimizde geçirdiğimiz zaman her zamankinden çok daha fazla oldu… ‘Yeni normal’e adapte olmaya çalıştığımız bu süreçte en huzur bulduğumuz, kendimizi en güvende hissetiğimiz alanlarımız evlerimizde; yeni umutlara, arınmaya, özümüze dönmek ve  yenilenmek istiyoruz. Huzura, dinginliğe ve zamanın daha yavaş aktığı bir yaşama atıfta bulunan Filli Boya, toprak anadan aldığı ilhamla 2021 yılının rengi ‘toprak tonu’ diyor.

Yaşam alanlarına değer katan Filli Boya, 2021’nin renk trendlerini belirlerken insanlığın varoluşundan beri ona yuva olan, yaşam sunan özü, geleceğe dair umudu, toprağı konu alıyor. Özüne dönmek isteyen insanın toprakla olan ilişkisine ayna tutuyor.  Toprak; insanlığın varoluşundan beri ona yuva olurken yaşamın özü sunuyor ve geleceğe dair umut yaratıyor… Modern hayatla birlikte toprakla bağımız giderek koparken, geride bırakmaya hazırlandığımız yılın yaşattığı zorluklarla daha da ayrı düştük. Ama artık özümüze dönme zamanı...

Sıcak toprak tonlarının arındırıcı etkisi zamanın hızlı akışını yavaşlatarak doğaya, doğallığa yönelmemize çağrı yapan Filli Boya, endişelerimizden sıyırarak dingin bir yaşam tarzı sunan 2021 yılının rengi ‘Hasır 295’ ile toprağın sıcaklığını mekanlara taşıyor. Doğaya dönüşün simgesi toprak tonları 2021’de tercih edilecek renkler arasında... Özellikle ahşap malzemelerle kombinlendiği zaman huzur veren sakinleştirici özelliğiyle ön plana çıkan toprak tonları, 2021 dekorasyon trendleri arasında oldukça popüler olmaya aday!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.