AS UFUK OTO KİRALAMA

Pehlevan, KOBİ OSB’de aşı çalışmalarını inceledi

Kocaeli 25.06.2021 - 11:20, Güncelleme: 25.06.2021 - 11:20
 

Pehlevan, KOBİ OSB’de aşı çalışmalarını inceledi

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan Dilovası’nda bulunan Kocaeli KOBİ Organize Sanayi Bölgesinde devam eden aşılama çalışmalarını inceledi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan Dilovası’nda bulunan Kocaeli KOBİ Organize Sanayi Bölgesinde devam eden aşılama çalışmalarını yerinde inceledi. Kocaeli İl Sağlık Müdürü ekipleri ve aşı olan çalışanlarla bir süre sohbet ettikten sonra yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İl genelinde tüm ilçelerde İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince tüm hızıyla devam eden aşı çalışmalarının çok önemli olduğunu belirten Pehlevan, aşının salgınla mücadeledeki önemini vurguladı. Programda Pehlevan'a; Kocaeli Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ve Müdürlük Bulaşıcı Hastalıklar Birim Sorumlusu Ebru Çalışkan eşlik etti. “ÇALIŞAN NÜFUSUN HIZLA AŞILANMASI HEDEFLENİYOR” Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, ziyarette yaptığı açıklamada, “Kocaeli İl Sağlık Müdürü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Hastalıklar Birimi tarafından organize edilen aşılama çalışmaları ile belirlenen noktalarda özellikle kent meydanları, kamu ve sanayi kuruluşlarında yerinde aşılama yapılarak çalışan nüfusun hızla aşılanması hedefleniyor. Bugün 19 fabrika ve OSB'de aşılama çalışması yapılıyor. Bunun yanında aşı sırası gelen vatandaşlarımızı vakit kaybetmeden bir an önce randevu alarak sağlık kuruluşlarımızda ve mobil noktalarımızda aşı olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan Dilovası’nda bulunan Kocaeli KOBİ Organize Sanayi Bölgesinde devam eden aşılama çalışmalarını inceledi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan Dilovası’nda bulunan Kocaeli KOBİ Organize Sanayi Bölgesinde devam eden aşılama çalışmalarını yerinde inceledi. Kocaeli İl Sağlık Müdürü ekipleri ve aşı olan çalışanlarla bir süre sohbet ettikten sonra yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İl genelinde tüm ilçelerde İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince tüm hızıyla devam eden aşı çalışmalarının çok önemli olduğunu belirten Pehlevan, aşının salgınla mücadeledeki önemini vurguladı. Programda Pehlevan'a; Kocaeli Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ve Müdürlük Bulaşıcı Hastalıklar Birim Sorumlusu Ebru Çalışkan eşlik etti.

“ÇALIŞAN NÜFUSUN HIZLA AŞILANMASI HEDEFLENİYOR”

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, ziyarette yaptığı açıklamada, “Kocaeli İl Sağlık Müdürü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Hastalıklar Birimi tarafından organize edilen aşılama çalışmaları ile belirlenen noktalarda özellikle kent meydanları, kamu ve sanayi kuruluşlarında yerinde aşılama yapılarak çalışan nüfusun hızla aşılanması hedefleniyor. Bugün 19 fabrika ve OSB'de aşılama çalışması yapılıyor. Bunun yanında aşı sırası gelen vatandaşlarımızı vakit kaybetmeden bir an önce randevu alarak sağlık kuruluşlarımızda ve mobil noktalarımızda aşı olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi